Ένα απειλητικό και κακεντρεχές μήνυμα έλαβε η Αγγελική Νικολούλη, τη νύχτα της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στο Mega. Το μήνυμα αυτό στάλθηκε από έναν χρήστη των social που ισχυριζόταν πως είναι η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

«Εμφανίζεται μία και λέει ότι είναι η αδελφή. Η αδελφή, Δήμητρα. Και τι λέει; “Νικολούλη ψόφα”; Τώρα τι να πω… “Ότι και να ψάχνεις εκεί στο Τούνελ, δεν θα βρείτε τίποτα. Νικολούλη ψόφα”. Αυτό δείχνει και το επίπεδο σου αγάπη μου, τι άλλο να πω» τόνισε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Τι να σχολιάσω τώρα, εντάξει. Τρία παιδάκια χάσατε και αντί να ψάχνετε και εσείς την αιτία, όταν είπαμε ότι κάτι βρέθηκε και το ένα παιδί μιλάει… Για βρείτε μου αυτά τα μηνύματα της αδελφής… Το παιδάκι μιλούσε μέσα από τον τάφο του και είχαμε σοκαριστεί εμείς που το ακούγαμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα. Πώς εκδηλώνεστε έτσι;» αναρωτήθηκε σαστισμένη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα:

Να σημειώσουμε πως λίγα λεπτά αργότερα η Δήμητρα Πισπιρίγκου τηλεφώνησε στην εκπομπή και τόνισε πως δεν ήταν εκείνη που έστειλε το απειλητικό μήνυμα. «Δεν ήμουν εγώ πίσω από αυτό το προφίλ» είπε. Η δημοσιογράφος μάλιστα μίλησε με την αδερφή της Ρούλας και τη ρώτησε αν ακόμη έχει αμφιβολίες για τα ευρήματα της υπόθεσης. Η απάντηση που έλαβε; «Να ψάξουν οι Αρχές και τον πατέρα. Να απαντήσει και ο Μάνος Δασκαλάκης πώς βρέθηκε η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα».

Δείτε το απόσπασμα με τη συνομιλία΄της δημοσιογράφου με την αδερφή και τη μητέρα της Πισπιρίγκου από την εκπομπή της Παρασκευής:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ