Για τις 19 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του Γιάννη Μακρή. Η χήρα του, Βικτώρια Καρύδα παρέστη στο Εφετείο με τον συνήγορο της Γιάννη Μαρακάκη ενώ νέο στοιχείο στην υπόθεση είναι η δολοφονία του βασικού μάρτυρα στην υπόθεση που φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του συμβολαίου θανάτου του «Αυστραλού».

Μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα η Βικτώρια Καρύδα αναφέρει: «Δεν το γνώριζα. Όμως τι περιμένεις από αυτούς τους ανθρώπους; Κακοί άνθρωποι. Δεν είναι καν άνθρωποι…».  «Δεν θέλω να τους βλέπω στα μάτια μου. Είμαι τόσο κουρασμένη από όλο αυτό που ζω. Περιμένω να γίνει η δίκη και να δικαιωθώ. Να είναι δίκαιη δίκη, όπως την πρώτη φορά. Αυτό όλο με καταστρέφει. Δεν θέλω να ξαναδώ αυτούς τους ανθρώπους που τους έβλεπα μέρα παρά μέρα στα μάτια μου. Είναι ένας ψυχολογικός πόλεμος», συμπλήρωσε το μοντέλο.

«Αισθάνομαι περίεργα. Είμαι μια έτσι, μια αλλιώς. Δεν έχω πια το κουράγιο να πω τίποτα. Δεν έχω πια κουράγιο να μιλάω για όλα αυτά. Έχω σχεδόν αλλάξει χώρα. Πηγαινοέρχομαι στην Ελλάδα. Για μένα είναι ένας καρκίνος που δεν θα φύγει ποτέ. Είναι το μόνο πράγμα που με τρώει. Μια στεναχώρια και ένα βάρος που πάντα θα κουβαλάω. Όμως, θέλω να πιστεύω ότι οι αρχές δεν έχουν σταματήσει την έρευνα για να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί. Θέλω να πιστεύω ότι θα φθάσουμε κάπου. Πιστεύω στην Αστυνομία», ανέφερε για τη ζωή της τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή.

«Είναι εδώ. Είναι μαζί μου και κάθε μέρα στη σκέψη μου. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι η αγάπη μου, είναι ο πατέρας των παιδιών μου, ο άνθρωπος που αγαπούσα και αγαπάω. Μου έχουν πάρει το άλλο μου μισό», αναφέρει στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας. Η δολοφονία του συζύγου της έγινε τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα την ώρα που ο επιχειρηματίας έφευγε από το σπίτι του για να παραστεί στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ