Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο εκπρόσωπος των οικογενειών των τριών κοριτσιών από το Καστράκι της Καλαμπάκας. Ο γνωστός δικηγόρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Παρασκευής.

Ο Αλέξης Κούγιας μάλιστα θέλησε να διευκρινίσει πως δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι σοροί των τριών κοριτσιών. «Έχω μια παράκληση από τον πατέρα της ξαδέλφης των δίδυμων κοριτσιών, Αναστασίας Πλακιά. Είναι μια οικογένεια, πολύ ενωμένη. Μια οικογένεια υπόδειγμα της περιοχής. Έχουν εστιατόριο στην περιοχή και συμμετέχουν στα κοινά. Είναι εύρωστοι οικονομικά. Έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο, Με παρακάλεσαν να μην κάνουμε κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό. Θέλουν να ηρεμήσουν, Δεν τους ενδιαφέρουν οι αποζημιώσεις. Δεν έχουν καμία τάση εκδικητικότητας. Αυτό που παρακαλούν είναι να ηρεμήσουν. Μια παράκληση έχουν και αν μπορείτε να το μεταφέρετε στους συναδέλφους σας. “Θέλω να είμαστε μόνοι μας, να μην μιλήσουμε πουθενά” μου έχουν τονίσει».

«Μου κάνουν την τιμή να αναλάβω την εκπροσώπησή τους άνθρωποι από όλη την Ελλάδα. Κάθε ιστορία είναι ένα δράμα. Είναι τιμητικό που θέλουν να γίνω η φωνή τους, Από την άλλη πλευρά είναι λεπτή η θέση μου. Εκπροσωπώ 10 θύματα».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ