Στην εκπομπή Ηappy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής ένας 28χρονος επιβάτης που είδε τα δίδυμα κορίτσια από την Καλαμπάκα πριν από τη μοιραία σύγκρουση. Όπως είπε μάλιστα ο ίδιος ήταν στο ίδιο βαγόνι με τα άτυχα κορίτσια και την ξαδέλφη τους. Ο ίδιος μάλιστα θυμήθηκε πως τις είδε να αφήνουν δίπλα του τις βαλίτσες. Τις άκουσε να λένε, «πάμε να καθίσουμε στο κυλικείο μέχρι να αδειάσει θέση». Ο ίδιος μάλιστα είπε: «Σκεφτόμουν να πάω στο κυλικείο αλλά τελικά δεν σηκώθηκα να πάω. Ήταν τοι τυχερό».

Θυμίζουμε πως οι δίδυμες αδελφές Θώμη και Χρύσα Πλακιά καθώς και η ξαδέλφη τους, Αναστασία Πλακιά πήγαν για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Καλαμπάκα και μετά επιβιβάστηκαν στο μοιραίο τρένο για να πάνε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν.

Οι γονείς των τρων κοριτσιών Νίκος και Δημήτρης Πλακιάς έσπευσαν το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισα.

Μάλιστα την Πέμπτη, στην εκπομπή Ηappy Day προβλήθηκαν στιγμιότυπα με τις τρεις κοπέλες να ανεβάζουν stories στο Instagram από την επιβίβασή τους στο μοιραίο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ήταν η πρώτη φορά που οι κοπέλες ταξίδευαν με τρένο προκειμένου να πάνε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν αφού τις προηγούμενες φορές τα κορίτσια πήγαιναν στην πόλη με τους γονείς τους με το αυτοκίνητο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ