Ο κόσμος του Χόλιγουντ «πάγωσε» την Παρασκευή στο άκουσμα της είδησης πως ο Άλεκ Μπάλντουϊν σκότωσε κατά λάθος στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς. Μάλιστα από τα πυρά του ηθοποιού έπεσε αναίσθητος ο 48χρονος σκηνοθέτης, Τζόελ Σόουζα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Διασημότητες και κινηματογραφιστές μιλούν στο Twitter για το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust του Άλεκ Μπάλντουιν μετά από άτυχη πυροδότηση ενός όπλου που χρησιμοποιούσε ο ηθοποιός στο πλατό. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο Άλεκ είναι αυτός που εκτόξευσε τις σφαίρες και οι αρχές αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες για την τραγωδία σε επίσημη δήλωση.

Ο Eλάιτζα Γουντ, ο σκηνοθέτης της σειράς «Το παιχνίδι του καλαμαριού», Τζέιμς Γκαν και ο ηθοποιός του The League, Πολ Σιρ είναι μεταξύ εκείνων που έχουν ήδη γράψει στο Twitter. Πολλοί άνθρωποι αποτίουν φόρο τιμής στη Χάτσινς και άλλοι αναρωτιούνται γιατί συνέβη αρχικά αυτή η τραγωδία.

«Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι κάποιος θα πληγωθεί θανάσιμα σε ένα από τα σκηνικά μου. Προσεύχομαι να μην συμβεί ποτέ αυτό. Η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους που επλήγησαν από την τραγωδία σήμερα στο Rust, ιδιαίτερα τη Χαλίνα και την οικογένειά της» λέει ο Γκαν.

Δεν έχω λόγια. Αυτό που συνέβη είναι πέρα ​​από μια τραγωδία και υπάρχουν τόσοι πολλοί κανόνες για να βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Δεν μπορώ καν να καταλάβω πώς είναι δυνατόν.. Αυτό είναι έγκλημα. Η Χαλίνα ήταν ένα τεράστιο ταλέντο. Με έπιασε το στομάχι μου», έγραψε ο Σιρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ