Σε μια απίστευτη τραγωδία κατέληξαν τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Άλεκ Μπάλντουιν, Rust. Ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν στο set με όλη την ομάδα του, όταν σε μια σκηνή εκπυρσοκρότησε κατά λάθος το όπλο που είχε και σκότωσε ένα μέλος της παραγωγής του.

Η άτυχη Χαλύνα Χάτσινς που ήταν η διευθύντρια φωτογραφίας της παραγωγής βρήκε τραγικό θάνατο. Μόλις χτυπήθηκε από τη σφαίρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ακόμη, τραυματίστηκε ο 48χρονος σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Τζόελ Σούζα. Ευτυχώς η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη.

Το δυστύχημα έγινε στο Bonanza Creek Ranch το μεσημέρι της Πέμπτης χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες πέραν του ότι ήταν ο 68χρονος ηθοποιός ήταν αυτός που κρατούσε το όπλο, όπως αναφέρει το γραφείο του σερίφη στο Santa Fe.

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν αναφέρεται ότι κανονικά είχε άσφαιρα, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό κατά πόσο τελικά ήταν γεμάτο με αληθινές σφαίρες.

Η εφημερίδα Santa Fe New Mexican ανέφερε ότι ο ηθοποιός εθεάθη έξω από το γραφείο του σερίφη, στο Νέο Μεξικό, να κλαίει για τα όσα έχουν συμβεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ