Μέσα στις καταιγιστικές εξελίξεις που είχαμε στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, άλλο ένα συγκλονιστικό περιστατικό κακοποίησης ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ένας 28χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι και η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του. Πρόκειται για τον Δημήτριο Κραβαρίτη, ο οποίος κατηγορε’ιται για το αδίκημα της διενέργειας γενετησίων πράξεων σε βάρος ανηλίκου.

Αυτό που πρόδωσε τις αποτρόπαιες πράξεις του 28χρονου προς το 4χρονο αγοράκι, που κρατούσε η μητέρα του τις ώρες που εργάζονταν οι γονείς του, ήταν οι ζωγραφιές του μικρού παιδιού που τις έδειξαν σε παιδοψυχολόγο.

Τι ήταν όμως αυτό που ζωγράφισε το 4χρονο αγοράκι και οδήγησε στην αποκάλυψη της ασέλγειας που έγινε εις βάρος του;

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του pelop.gr το αγοράκι ζωγράφισε ένα μαύρο σύννεφο που έδειχνε την ψυχολογική του κατάσταση. Η δεύτερη ζωγραφιά ήταν σοκ και για τους γονείς και για την ψυχολόγο. Το παιδάκι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη. Μετά ο μικρός αναφέρθηκε στις πράξεις του κατηγορούμενου εις βάρος του.