Είμαστε μια ανάσα πριν από τη νέα χρονιά και σίγουρα αυτό που χρειαζόμαστε, περισσότερο από ποτέ είναι λίγη λάμψη. Το μακιγιάζ που θα επιλέξουμε για το ρεβεγιόν είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της γιορτινής μας εμφάνισης και διάθεσης. Η Βάσω Νακοπούλου, η beauty expert που εμπιστεύονται οι celebrities, μας δείχνει βήμα βήμα το τέλειο μακιγιάζ για το ρεβεγιόν με τη βοήθεια της Μελίνας Ασλανίδου.

«Η πιο όμορφη στιγμή, αυτή που ετοιμάζεσαι για να υποδεχτείς τον νέο χρόνο. Με τα χεράκια της αγαπημένης μου Βάσως Νακοπούλου, να λαμπυρίζουν τα πάντα πάνω μου, νομίζω ότι ο χρόνος θα έρθει πραγματικά πολύ ωραία και το 2022 θα φέρει όλη αυτή τη λάμψη που μας στέρησε το 2020 και το 2021 με όλα αυτά που έχουμε ζήσει», λέει η Μελίνα Ασλανίδου λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρωτοχρονιάτικου μακιγιάζ της.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, γιατί αυτό το πλάσμα το αγαπώ ιδιαίτερα. Η Βάσω Νακοπούλου είναι ένα πλάσμα, πέρα από λαμπερό, αληθινό και με μια καρδιά γεμάτη αγάπη και ζεστασιά και χαίρομαι που είναι φίλη μου και χαίρομαι που μου έβαλε όλα αυτά τα στρας και μου έχει κάνει αυτό το εξωπραγματικό μακιγιάζ», συμπληρώνει.

Κρατήστε σημειώσεις από το παραπάνω βίντεο για να κερδίσετε τις εντυπώσεις με το μακιγιάζ σας στο ρεβεγιόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ