Αγαπημένες κολλητές, μετά από μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα με ακραία καιρικά φαινόμενα, εγκλωβισμούς και πολλά χιόνια η Σούλα βγήκε από το… ιγκλού και σας έχει κάτι αποκλειστικά μαζεμένα για να κλείσει καλά ο μήνας μας.

Ταξίδι αστραπή στο Παρίσι έκαναν η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, μετά την απόδραση στη Ρώμη που ήταν και η πρώτη επιβεβαίωση του έρωτά τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στα «κεντρικά» τους είδαν στο αεροδρόμιο χέρι χέρι και να μιλάνε ρομαντικά ο ένας στον άλλον. Μήπως κάτι φήμες που λένε για πρόταση γάμου γίνουν αλήθεια στη πόλη του φωτός; Πάντως το ταξίδι δεν ήταν γνωστό μέχρι που η Δέσποινα έβαλε στόρι από το Centre Pompidou, με έργο που την εντυπωσίασε.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε η Δέσποινα Βανδή στα stories της.

Την είδηση επιβεβαίωσε και το διάσημο καμπαρέ Crazy Horse που αναδημοσίευσε ποστ του George BanGable, glam entertainer, που φωτογραφήθηκε με την ερμηνεύτρια γράφοντας: «Μια τρελή βραδιά με την υπέροχη και ταλαντούχα Δέσποινα Βανδή στο Crazy Horse» -δηλαδή τρελό άλογο. Ουπς υπήρξε και εμφάνιση. Για να δούμε, υπήρξε και… πρόταση;

Πάμε σε άλλο νέο τώρα, ερωτικό και πάλι, για την αγαπημένη μας τραπερ παρουσιάστρια Ηλιανα Παπαγεωργιου. Από ότι είδα ξανάπεσε follow από το Snik (εκείνη δεν είχε πάψει να ακολουθεί). Τώρα να δούμε τι θα γίνει, γιατί το αν θα είναι ξανά μαζί είναι ένα τεράστιο -με πολλά διαμάντια, γούνες και κοσμήματα- ερωτηματικό. Όσον αφορά το τι τρέχει με την Ηλιάνα και τον Δημήτρη Μοθωναίο, τον αγαπημένο ηθοποιό μας, με τον οποίο η Ηλιάνα τελευταία είναι συνέχεια μαζί, είναι κάθετο ότι κάνουν κολλητή παρέα -αχ ποιος δε θα ήθελε για κολλητό του τέτοιο παιδί!

Ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Προς το παρόν πάντως η Ηλιάνα είναι με άλλο κολλητό στο LA, το Δημήτρη τον Γιαννέτο που φτιάχνει μαλλί από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέχρι τη Σίντι Κρόφορντ και τη Μέγκαν Φοξ. Θέλω και γω κολλητό Γιαννέτο!

Φελάκια,

Σούλα

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του blog της Soula Glamorous στο okmag.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ