Η υπόθεση των θανάτων των 3 κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα μέσα σε λιγότερα από 3 χρόνια, «ξαφνικά» και από αδιευκρίνιστες αιτίες και στις 3 περιπτώσεις, έχει καθηλώσει ολόκληρη την Ελλάδα που περιμένει να πάρει επιτέλους μια απάντηση. Πίσω από τους θανάτους κρύβεται εγκληματική ενέργεια; Και αν ναι, ποιος έχει διαπράξει το έγκλημα;

Την απάντηση νομίζουμε πως την ξέρουμε. Μοιάζει να «φωνάζει». Αλλά είναι προφανές πως δεν αποδεικνύεται προς το παρόν αυτό που όλοι νομίζουν πως ισχύει. Αλλιώς θα είχαν γίνει ανακοινώσεις και συλλήψεις από τους αρμόδιους.

Κι ενώ οι επιστήμονες κάνουν τη δουλειά τους, αναλύοντας ευρήματα και συνδυάζοντας αποτελέσματα ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων προσπαθώντας να βρουν αδιάσειστα στοιχεία που να δίνουν μια «λύση» στον τραγικό γρίφο, όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές, ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, κοινωνικές, έχουν φιλοξενήσει όποιον συγγενή, γείτονα, γνωστό και γνωστό του γνωστού είχε επαφές με τους δύο γονείς και το περιβάλλον τους, προσπαθώντας να αντλήσει κάποια νέα πληροφορία για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Μέχρι εδώ, τίποτα περίεργο, όλοι κάνουν τη δουλειά τους. Και είναι λογικό.

Όλο αυτό το διάστημα οι γονείς των 3 κοριτσιών έχουν μιλήσει οι ίδιοι ή οι δικηγόροι τους σε διάφορες εκπομπές, μένοντας πιστοί στην αρχική τους γραμμή: πως ψάχνουν και οι ίδιοι να βρουν τι συνέβη στα παιδιά τους και δεν ευθύνονται για τον θάνατό τους.

Όσο εξελίσσεται η υπόθεση, η μητέρα, που δείχνει να έχει αποκτήσει οικειότητα με τις κάμερες, έχει πέσει σε σειρά αντιφάσεων σχετικά με πλήθος περιστατικών. Από το αν είχε χωρίσει ή όχι με τον άντρα της και για πόσο, μέχρι περιστατικά από τις τελευταίες στιγμές των παιδιών της.

Παράλληλα έχουν βγει στη δημοσιότητα διάφορα «τέρατα», με μάρτυρες να δηλώνουν σε τηλεοπτικές εκπομπές κάθε είδους πως η Ρούλα Πισπιρίγκου:

  • έλεγε ψέματα πως έχει καρκίνο, μάλιστα είχε παραποιήσει έγγραφο για να αποδείξει πως είναι καρκινοπαθής.
  • όταν πέθανε η 6 μηνών Ίριδα είπε στον άντρα της -μπροστά στους γιατρούς- «δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς».
  • προσπαθώντας να πείσει νοσηλεύτρια να αναλάβει την φροντίδα της 9χρονης Τζωρτζίνας της, που σιτιζόταν με γαστροστομία, ενώ η νοσηλεύτρια δεν είχε τις γνώσεις να την αναλάβει της είχε πει «Δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς έξω».
  • εμφανιζόταν με μαγιό και τσάντα μπάνιου στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η κόρη της Τζωρτζίνα δίνοντας μάχη για τη ζωή της, πηγαίνοντας μετά στη θάλασσα.
  • είχε αργήσει να πάει στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας, γιατί είχε πάει για καφέ (κάτι που διαψεύστηκε σε ρεπορτάζ, αλλά όχι από την ίδια)
  • συστηνόταν ως ανιψιά της ηλικιωμένης σπιτονοικοκυράς της, ενώ δεν ήταν.

Για όλα τα παραπάνω, που αν ισχύουν σκιαγραφούν μια τρομακτική προσωπικότητα, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τοποθετήθηκε.

Σήμερα, όμως, κι ενώ στην εκπομπή «Το Πρω1νό» μεταδόθηκε ρεπορτάζ στο οποίο χαρτορίχτρα ισχυρίστηκε πως την είχε επισκεφτεί 2 φορές η Ρούλα Πισπιρίγκου, πιστεύοντας πως της έχουν κάνει μάγια, η Ρούλα Πισπιρίγκου επενέβη στη ζωντανή εκπομπή, επικοινωνώντας με δημοσιογράφο της ομάδας, για να διαψεύσει το ρεπορτάζ και να πει πως δεν έχει επισκεφτεί ποτέ χαρτορίχτρα.

Τα σχόλια δικά σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ