Πρεμιέρα με μεγάλη επιτυχία έκανε το βράδυ της Κυριακής 29 Οκτωβρίου η ολοκαίνουρια κωμική σειρά του Star «Στα Σύνορα». Με τη σκηνοθετική υπογραφή του Βασίλη Θωμόπουλου η Υρώ Μανέ και ο Κώστας Κόκλας συναντιόνται και πάλι τηλεοπτικά σε μια σειρά που αξίζει να δείτε. Το κωμικό στοιχείο, οι παράνομες ενέργειες της φαινομενικά καλοκάγαθης γιαγιάς Γιαννούλας, οι αστείοι διάλογοι και οι καίριες ατάκες θα σας κάνουν να διασκεδάσετε με μα κωμωδία εξαιρετική στο είδος της.

Το διπλό πρώτο επεισόδιο μάλιστα κέρδισε το δυναμικό κοινό με τη σειρά «Στα Σύνορα» να σημειώνει μέσο όρο 18,8% και ακολούθησαν το Ναυάγιο με 17,2%, η Γη της Ελιάς με 15,1% και η Formula 1 με 10,9%.

Τα Αχούρια είναι ένα ακριτικό χωριό ανάμεσα στα σύνορα Ελλάδας και Αλβανίας. Εκεί βρίσκεται η γιαγιά Γιαννούλα (Υρώ Μανέ) με την κόρη της Ολυμπία (Βαλέρια Κουρούπη) και τον γαμπρό της Στέλιο (Κώστα Κόκλα). Η ζωή φαίνεται πως κυλά ήρεμα και αρμονικά όπως σε κάθε χωριού, με τη διαφορά ότι η γιαγιά Γιαννούλα έχει μια οικογενειακή επιχείρηση όπου κάνει λαθρεμπόριο στην περιοχή. Σκοπός της είναι να κληροδοτήσει την επιχείρηση στην εγγονή της Ιωάννα (Λίλα Μπακλέση) που επιστρέφει στο χωριό μετά από 10 χρόνια.

Τι θα γίνει όμως, όταν η εγγονή δείξει ενδιαφέρον για τον αστυνομικό Ηρακλή (Νίκο Πουρσανίδη) και φυσικά αρνηθεί να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση;

Η νέα κωμική σειρά του Star έχει εξαιρετικές ερμηνείες, πολύ χιούμορ και τους βετεράνους ηθοποιούς του είδους. Πέρα από τη γιαγιά Γιαννούλα που αποθεώθηκε στο Twitter, ξεχώρισαν φυσικά ο Κώστας Κόκλας με τη Βαλέρια Κουρούπη, ο Νίκος Πουρσανίδης με τη Λίλα Μπακλέση, ο Σπύρος Πούλης, η Έλενα Ασημακοπούλου, ο Κώστας Αποστολάκης  και φυσικά η Σύνθια Μπατσή στον ρόλο της Μπαρντάνα.

Διαβάστε επίσης:

«Στα σύνορα»: Γιατί θα μας κερδίσει η νέα κωμική σειρά του Star – Η αποψινή πρεμιέρα έχει διπλό επεισόδιο

«Στα Σύνορα»: Η Υρώ Μανέ αποθεώθηκε στο Twitter – «Γιαγιά Γιαννούλα όλα τα λεφτά»

Τηλεθέαση Κυριακής 29/10: Σαρωτική πρεμιέρα για τα «Σύνορα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ