Η Αθηνά Οικονομάκου άλλαξε χθες το χρώμα των μαλλιών της στο πιο ξανθό και μοιράστηκε με τους followers της το αποτέλεσμα. Τα σχόλια πολλά αφού η ταλαντούχα ηθοποιός και μανούλα είναι από τις πιο διάσημες influencers στη χώρας μας.

Ωστόσο μεταξύ των σχολίων, δεν επικράτησαν τα κολακευτικά αλλά τα επικριτικά σχόλια. Και μέχρι εκεί όλα καλά αφού όταν κάποιος εκτίθεται με οποιονδήποτε τρόπο πρέπει να είναι έτοιμος για τις όποιες αντιδράσεις, θετικές ή αρνητικές. Τα αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι η Αθηνά Οικονομάκου έγινε πιο ξανθιά απο ποτέ, επικράτησαν με μερικούς όμως από τους followers – κυρίως γυναίκες- να ξεπερνούν τα όρια και να βγάζουν απίστευτη κακία με χαρακτηρισμούς που ξεπερνούν τα όρια της ευγένειας, της καλής διάθεσης και της αξιοπρέπειας.

Και μέσα από αυτά τα σχόλια γεννάται το ερώτημα για μια ακόμη φορά. Γιατί πρέπει να πληγώσεις κάποιον για το χρώμα των μαλλιών του, τα κιλά του, την εμφάνισή του ή ακόμα και τις στιλιστικές επιλογές του; Τι θα κερδίσεις;

Σχόλια όπως «τα άλλα μαλλιά σου πήγαιναν περισσότερο» ίσως και να το δεχθείς. Αλλά σχόλια του τύπου «έγινες σαν γριά μάγισσα, είσαι σαν τον Καρβέλα» δεν προσφέρουν τίποτα σε κανένα παρά μόνο δείχνουν την κακία αλλά και την ρατσιστική και προσβλητική διάθεση του σχολιαστή.

Πάντως η Αθηνά δεν σχολίασε απολύτως τίποτα κάτι που σημαίνει ότι σε εκείνη άρεσαν πολύ τα κατάξανθα μαλλιά της και αυτό έχει σημασία!

Δείτε ενδεικτικά μερικά από τα σχόλια που έγιναν για το νέο χρώμα των μαλλιών της Αθηνάς Οικονομάκου:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ