Σούπερ Μάξιμος όπως Super Mario. Ο Ιταλός υδραυλικός, ο φανταστικός χαρακτήρας που πρωταγωνιστεί στα βιντεοπαιχνίδια έδωσε έμπνευση για τη φετινή τούρτα του γιου της Αθηνάς Οικονομάκου, Μάξιμου ο οποίος έκλεισε τα 5 του χρόνια. «Ζωή μου, ψυχή μου, αναπνοή μου. Μαξιμάκο μου γλυκέ, αγγελέ μου να σε χαιρόμαστε! Σ’ αγαπάω με όλη την δύναμη της ψυχής μου», έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτησή της.

Η τούρτα Super Mario για τον Σούπερ Μάξιμο. (Instagram/ athinao1konomakou)

Παράλληλα, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τον στολισμό του χώρου όπου γίνεται το πάρτι του μικρού Μάξιμου. Χρώματα και μπαλόνια κυριαρχούν.

Στις φωτογραφίες ξεχώρισε η μικρή Σιέννα με το φλοράλ φόρεμά της να κρατά μια κούκλα στα χέρια της με τον μπαμπά της, Φίλιππο Μιχόπουλο να την ακολουθεί.

Θυμίζουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό μετά από κίνηση που έκανε στο θέατρο. Συγκεκριμένα η ηθοποιός έπαθε ρήξη μηνίσκου. Μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφία που έδειχνε τον πάγο που είχε βάλει στο πόδι της για να μειώσει το πρήξιμο στο γόνατο και να την ανακουφίσει.

«Αχ παιδιά μου είμαστε τόσοι πολλοί τελικά. Δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον. Εγώ δεν ξέρω πώς το έπαθα. Στην προτελευταία παράσταση το έπαθα. Έκανα ένα γονάτισμα. Αλλά γενικά είχα θέμα με μηνίσκο και επιγονατίδες. Και μπλόκαρε το γόνατό μου. Νόμιζα ότι ήταν η επιγονατίδα. Τελικά έκανα μαγνητική και ήταν ρήξη. Έχει σπάσει ο έσω μηνίσκος. Οι γιατροί λένε επέμβαση, Οι φυσικοθεραπευτές και οι χειροπράκτες λένε όχι. Αυτά. Μακάρι να είναι αυτά τα προβλήματά μας. Αυτά είναι περαστικά τουλάχιστον», εξομολογήθηκε σε βίντεο που δημοσίευσε αργότερα η ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ