Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χτες μια δήλωση της Βίκυς Κάβουρα για την Κατερίνα Λιόλιου. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός, ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι δεν γνωρίζει ποια είναι.

Επικοινωνήσαμε με τη Βίκυ για να τη ρωτήσουμε αν όντως εννοούσε ότι δεν είχε ακούσει ποτέ το όνομα της ανερχόμενης τραγουδίστριας. «Μετά κατάλαβα ποια είναι η κοπέλα» μας είπε. «Προφανώς και δεν είπα κάτι επίτηδες, ήταν αυθόρμητη η αντίδρασή μου στα πλαίσια μιας γενικότερης κουβέντας. Την έχω δει μάλιστα αρκετές φορές στο Romeo που τραγουδάει μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη. Μάλιστα έχει κυκλοφορήσει ένα διασκεδαστικό τραγούδι (σ.σ με τίτλο Story) που είναι το αγαπημένο της κολλητής μου, και το τραγουδάμε συνέχεια. Απλά δεν γνώριζα ότι το έλεγε εκείνη!».

Ο Θοδωρής Φέρρης και η Κατερίνα Λιόλιου στην έναρξη του Romeo. (NDP)

Αυτές τις μέρες η Βίκυ Κάβουρα κάνει εντατικές πρόβες για την παράσταση «Σινέ» την οποία γράφει και πρωταγωνιστεί ο Παντελής Καναράκης. Μαζί τους εμφανίζεται η Βάσω Γουλιελμάκη και η κόρη του αείμνηστου Σωτήρη Μουστάκα, Αλεξία. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Δεκεμβρίου στο θέατρο «Αθηνά». Θα παίζεται κάθε Τετάρτη, ενώ κάποια Σαββατοκύριακα θα ανέβει και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Όσο για την Κατερίνα Λιόλιου, εκτός από το Romeo, θεωρείται και ένα από τα μεγάλα φαβορί του J2US μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Όπως μαθαίνουμε μάλιστα τα δεδομένα στην προσωπική ζωή είναι όντως εξίσου ευοίωνα, αφού τους τελευταίους μήνες βγαινει με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κεχαγιά. Ο τελευταίος είχε γνωστός πέρσι από τη συμμετοχή του στο Big Brother.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ