Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο περιζήτητα τηλεοπτικά πρόσωπα των τελευταίων ετών. Από εκείνα που όλα τα κανάλια «κυνηγούν» για μία δήλωση και όλα τα lifestyle έντυπα τη θέλουν στο εξώφυλλό τους. Θεωρείται -δικαίως- μία από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες και όσοι την ξέρουν καλά, λένε ότι είναι μια πολύ αφοσιωμένη μητέρα.

Τη σεζόν που πέρασε, η 43χρονη παρουσιάστρια πήρε τη μεγάλη απόφαση να μη συνεχίσει στο GNTM και να αναλάβει την παρουσίαση ενός ζωντανού προγράμματος, το DWTS. Ο λόγος όπως μάθαμε στη συνέχεια, ήταν ότι μετά από τρία συνεχόμενα καλοκαίρια με ελάχιστες μέρες διακοπών, ήθελε να περάσει χρόνο με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Επίσης η πρόκληση του live ήταν ένας εξίσου σημαντικός λόγος που αποδέχτηκε την πρόταση του Star.

Η Βίκυ τελικά δικαιώθηκε για την επιλογή της. Εκτός από το πρώτο live, που της είχαν ζητήσει να διαβάζει τo autocue, στερώντας της τον αυθορμητισμό που την καθιέρωσε. Τα νούμερα τηλεθέασης στο φιλόδοξο project δεν ήρθαν ποτέ αλλά σε αυτό δεν ευθύνεται εκείνη αλλά οι αποφάσεις εκείνων που το μετέτρεψαν σε Dancing WITHOUT the Stars. Και ενώ οι δύο κύριοι της επιτροπής (Jason Ροδίτης, Στέφανος Δημουλάς) έγιναν σιγά σιγά συμπαθείς στο κοινό, οι δυο κυρίες δεν κατάφεραν να «προκριθούν» τηλεοπτικά. Σίγουρα όμως τα μονοψήφια δεν αξίζουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και στους ανθρώπους που έχουν δουλέψει σκληρά για την υλοποίησή τους. Μαθαίνουμε μάλιστα πως, σε αντίθεση με ό,τι έχει γραφτεί, το κανάλι δεν έχει αποκλείσει την επιστροφή του το 2022.

Την ίδια στιγμή, το GNTM δεν ήταν πλέον αυτό που γνωρίσαμε και όλοι (σχεδόν) αγαπήσαμε. Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και έπεσε θύμα μιας, άδικης για εκείνη, σύγκρισης με τη λαμπερή προκάτοχό της. Το παιχνίδι πέρασε εξολοκλήρου στα χέρια της Ζενεβιέβ επισκιάζοντας την υπόλοιπη επιτροπή και ο μόνος που παρέμεινε αλώβητος ήταν ο Γιώργος Καράβας. Βάζοντας στην εξίσωση και τη μεγάλη επιτυχία της χρονιάς, που λέγεται «Σασμός», το ριάλιτι μόδας (αν και το κανάλι δεν συμφωνεί να το αποκαλούν «ριάλιτι») είδε φέτος τα νούμερά του να πέφτουν.

Η guest εμφάνιση της Βίκυς στον τελικό του GNTM (που δεν θα δούμε ποτέ)

Πριν από λίγες μέρες γράφτηκε ότι η Βίκυ Καγιά προσκλήθηκε να εμφανιστεί στον τελικό του GNTM αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι είναι πολύ απασχολημένη με το DWTS αλλά και τα γυρίσματα του Shopping Star. Ποια είναι η αλήθεια; Όπως λένε οι, καλά πληροφορημένες, πηγές μας κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Η Βίκυ Καγιά δεν προσκλήθηκε ποτέ επίσημα στον τελικό του παιχνιδιού και, μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον της λένε πως αν είχε όντως προσκληθεί κανονικά -και όχι φυσικά την τελευταία στιγμή- θα στήριζε την παραγωγή που είχε αγαπήσει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια. Το γύρισμα του τελικού πραγματοποιήθηκε πριν από τρεις Δευτέρες και το μόνο που μένει τώρα είναι το τελευταίο ημίωρο που θα μεταδοθεί live τη Δευτέρα, 20/12, το αποτέλεσμα που θα κρίνει τον νικητή.

Αυτό φυσικά δεν επηρεάζει καθόλου τις σχέσεις της με τη διοίκηση του Star. Η ιδιοκτησία θεωρεί ότι η Βίκυ είναι ένα από τα πιο δυνατά «όπλα» του καναλιού καθώς τα χαρακτηριστικά της καλύπτουν απόλυτα το family friendly προφίλ που επιθυμούν να προβάλουν δημόσια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ