Η Βάνα Μπάρμπα και ο Ιταλός Μαουρίτσιο Μπάτσι έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Ήταν η εποχή που εκείνη είχε επιστρέψει θριαμβευτικά από τα Όσκαρ με το Mediterraneo και ήταν η πιο περιζήτητη Ελληνίδα ηθοποιός της γενιάς της, όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Εκείνος, περιζήτητος εργένης της εποχής και γόνος της οικογένειας Bacci (με τα γνωστά σοκολατάκια!). Η σχέση τους μονοπωλούσε τα πρωτοσέλιδα του lifestyle τύπου της εποχής και στις δύο χώρες.

Μετά τον χωρισμό τους, παρέμειναν φίλοι και δεν έπαψαν ποτέ να έχουν επικοινωνία. Εκείνη απέκτησε τη Φαίδρα με τον Αναστάσιο Μαρασλή, ενώ εκείνος παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά και πήρε διαζύγιο. Τελευταία φορά ο φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και όλοι μιλούσαν για πιθανή επανασύνδεση.

Την Τετάρτη, 20 Ιουλίου, η Βάνα και ο Μαουρίτσιο πέρασαν όλη τη μέρα στην παραλία του Four Seasons στη Βουλιαγμένη. Αφού κολύμπησαν, έφαγαν στην ταβέρνα του πολυτελούς ξενοδοχείου και πόζαραν μαζί στον φακό του okmag που ήταν εκεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της ηθοποιού, ο Ιταλός επιχειρηματίας φιλοξενείται στο σπίτι της στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο χρόνος θα δείξει αν η φιλία τους οδηγηθεί σε μια ρομαντική επανασύνδεση! Οι δικοί τους άνθρωποι τους λένε μάλιστα ότι παραμένουν εξίσου ταιραστοί, και ας έχουν περάσει σχεδόν τρεις δεκαετίες από τη μέρα που έγιναν ζευγάρι!

Αυτές ήταν οι πρώτες ανέμελες στιγμές της Βάνας Μπάρμπα μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, λόγω σοβαρού αλλεργικού σοκ στη φαρμακευτική αγωγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ