Γιατί απουσίαζε ο Φίλιππος Μιχόπουλος από το πάρτι για τα 38α γενέθλια της συζύγου του Αθηνάς το βράδυ του Σαββάτου στο κλαμπ Botoxe; Η απάντηση είναι απλή: Γιατί δεν έκανε πάρτι. Για την ακρίβεια της είχε οργανώσει μία τούρτα- έκπληξη η φίλη της Νικόλ Παναγιώτου και λίγη ώρα μετά η εορτάζουσα αποχώρησε από το μαγαζί. Άρα, λήξη συναγερμού, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Σε ένα μικρό επικοινωνιακό βατερλό εξελίχθηκε το promo της Καλομοίρας από τη δισκογραφική της εταιρεία για το νέο της τραγούδι με τίτλο Rolling. Εδώ και μία εβδομάδα, τουλάχιστον σε μία εκπομπή την ημέρα, η 39χρονη τραγουδίστρια αναγκάζεται να απαντάει στις ίδιες ερωτήσεις κυρίως για τις πλαστικές –που δεν έχει κάνει όπως λέει. Η Καλομοίρα που πριν από δύο χρόνια είχε απορριφθεί εμμέσως από τη διεκδίκηση του χρίσματος επειδή ήταν πολύ μεγάλη και μητέρα -κάτι το οποίο η ΕΡΤ αναγκάστηκε να διαψεύσει κατηγορηματικά μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε. Η ηλικία πάντως δεν στάθηκε εμπόδιο για την 37χρονη Μαρίνα Σάττι.

Όσο και αν χτυπιούνται μερικοί για το τραγούδι της, η τελευταία έχει κάνει ήδη κατάσταση στην υπόλοιπη Ευρώπη και οι ξένοι Eurofans την αποθεώνουν. Αυτά βλέπει ο Ουγγαρέζος και είπε σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη ότι αν το «Ζάρι» μείνει εκτός δεκάδας θα έρθει στην εκπομπή με πλατινέ μαλλί. Οι πηγές μας λένε πως αυτό που ετοιμάζει ο Φωκάς Ευαγγελινός για τη βραδιά του ημιτελικού, θα προκαλέσει φρενίτιδα στο Μάλμε…

(Πέγκυ Θεοδωρογιάννη)

Η ανοδική τάση στα στοιχήματα και η θετική ανταπόκριση από χώρες που μέχρι τώρα δεν μας ψήφιζαν δείχνουν ότι το τραγούδι μας θα έχει πολύ καλή πορεία αν και τίποτα μέχρι στιγμής δεν δείχνει ικανό να σταματήσει την Κροατία που παραμένει το ακλόνητο φαβορί χωρίς όμως να έχουν μιλήσει βέβαια ακόμα οι κριτικές επιτροπές που μπορεί να μην δείξουν την ίδιο ενθουσιασμό με το τηλεοπτικό κοινό.

Φέτος βέβαια, αλλάζει και ο τρόπος ψηφοφορίας προκειμένου να τονωθεί το televoting που είναι σε διαρκή πτώση από το 2019. Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα η ΕΡΤ είναι το εξής: Επειδή η χώρα μας έχει μεγάλη διασπορά και πλέον μπορούν να ψηφίζουν οι μη ευρωπαϊκές χώρες 24 ώρες πριν, πρέπει να οργανωθεί η ομογένεια -ΗΠΑ, Καναδάς, Μέση Ανατολή- ώστε να ψηφίσει μαζικά.

Υπάρχει και άλλη μια «πονηρή» λεπτομέρεια βέβαια που ανάγκασε την EBU να ανοίξει φέτος τις γραμμές από την αρχή της τηλεοπτικής μετάδοσης. Η κυρίαρχη Σουηδία, που λύνει και δένει στη Eurovision, φέτος κληρώθηκε να εμφανιστεί πρώτη στον τελικό, θέση που παραδοσιακά θεωρείται επικίνδυνη.

Στο οικονομικό σκέλος έχουν κολλήσει οι συζητήσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και στον ξένο παραγωγό που έχει τα δικαιώματα των Real Ηousewives. Το κανάλι πάντως που σκοπεύει να κάνει μια μικρή στροφή στα reality την επόμενη σεζόν, πιστεύει ότι το συγκεκριμένο project έχει πολλές πιθανότητες να πάει καλά, ενώ δεν είναι λίγες οι γνωστές κυρίες που έχουν αρχίσει να αυτοπροτείνονται.

Ξεκίνησαν εδώ και λίγες μέρες τα γυρίσματα για τη νέα καθημερινή δραματική σειρά του Open με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Γερονικολού, τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τον Χάρη Σώζο ώστε να κάνει πρεμιέρα μέσα στον επόμενο μήνα.

Μπορεί τα γυρίσματα του First Dates με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να συνεχίζονται κανονικά, η πρεμιέρα τους ακόμα όμως δεν υπάρχει στον προγραμματισμό του σταθμού, αν και η διαβεβαίωση που παίρνουμε είναι ότι η πρεμιέρα δεν θα μετατεθεί για την επόμενη σεζόν.

Σε ψυχαγωγικό μαγκαζίνο προσανατολίζεται η δίοικηση του ΣΚΑΪ για τη ζώνη 3 με 5 και έχουν γίνει ήδη συζητήσεις με πρόσωπα εκτός σταθμού -αν αυτό ίσως λέει κάτι για το μέλλον της Φαίης Σκορδά στο κανάλι. Το My Style Rocks εξάλλου δείχνει σημάδια κόπωσης και η τηλεθέασή του έχει πτωτική πορεία.

Το αναψυκτικό που βλέπετε να πίνει κάθε μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη με μεγάλο ζήλο τα μεσημέρια στην εκπομπή απέφερε, λένε, ιλιγγιώδη έσοδα τόσο στο κανάλι όσο και σε εκείνη -ένα deal που απέδειξε περίτρανα την εμπορική δύναμη της παρουσιάστριας την πιο κατάλληλη στιγμή.

Πλησιάζει το ραντεβού της Ελεονώρας Μελέτη με τη διοίκηση του Mega προκειμένου να συζητήσουν τον τρόπο που θα συνεχιστεί η συνεργασία τους την επόμενη σεζόν αφού στο συμβόλαιό της υπάρχει σχετική ρήτρα που λήγει στις 31/3. Η εκπομπή της πλέον ξεκινάει ακόμα πιο αργά (έφτασε μέχρι και τις 08:23) αλλά εκείνη δεν έχει πει ούτε κουβέντα.

Ποιο διάσημο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι αντί να οδηγηθεί στην επισημοποίηση, οδηγείται σιγά σιγά σε χωριστούς δρόμους;

Διαβάστε επίσης: Η ώρα των αποφάσεων για τη Φαίη Σκορδά, οι «Real Housewives» και η αποχώρηση που θα συζητηθεί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ