Τα τελευταία γυρίσματα για τη φετινή σεζόν κάνουν αυτές τις μέρες στο Cash or Trash, χωρίς πλέον τον εκτιμητή Γιώργο Καράμπελλα, που βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Η εκπομπή που έκανε την έκπληξη τη φετινή σεζόν, χαρίζοντας στο Star ακόμη υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης στο καθημερινό πρόγραμμα, έχει πάρει φυσικά το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Ο μικρός πονοκέφαλος όμως της Παραγωγής έχει να κάνει με το location των γυρισμάτων, αφού ο επιβλητικός χώρος του Fondazione της Κηφισιάς όπου γυρίζεται μετατρέπεται από το φθινόπωρο σε all day restaurant με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να τους φιλοξενήσει. Άρα ή πρέπει να βρεθεί ένας ανάλογος επιβλητικός χώρος ή να κατασκευαστεί ολόκληρο σκηνικό σε πλατό.

Το κανάλι της Κηφισιάς δεν έχει απορρίψει ακόμα την επιστροφή του GNTM, χωρίς όμως να έχει πάρει ακόμα τη μεγάλη απόφαση. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως αν δεν γίνει το GNTM, ανοίγει ο δρόμος για τη «Φάρμα ΙΙ».

Κάθε εβδομάδα, μία τηλεοπτική είδηση γίνεται αυτόματα θέμα ερώτησης μπροστά στα μπάνερ των βραδινών events. Αυτή την εβδομάδα, σειρά είχε η πληροφορία που βγάλαμε στο «Πρωινό σουσού» σχετικά με την επιστροφή του reality -ένοχη απόλαυση- The real housewives of Athens, που είχε προβληθεί στην Ελλάδα την άνοιξη του 2011 από το κανάλι του Αμαρουσίου, στο πιο λάθος timing δηλαδή, με τη χώρα να μπαίνει πρώτη φορά σε βαθιά κρίση.

Αν και, όπως τονίσαμε, η εκπομπή δεν έχει βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη, αλλά υπάρχει μόνο ως πρόταση της εταιρείας παραγωγής σε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1, γνωστές Ελληνίδες καλούνται να απαντήσουν αν τους έχει γίνει πρόταση (προς το παρόν οι μόνες που έχουν κάνει ραντεβού με τον Αμερικανό παραγωγό και έχουν απαντήσει θετικά είναι η Χριστίνα Παππά και η Τζο Τόγκου) ή αν θα ήθελαν να λάβουν μέρος. Αν ο ANT1 αρνηθεί, το project θα παρουσιαστεί σε άλλους σταθμούς.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος παρουσιάζουν στην ΕΡΤ μια εκπομπή που αρκετοί έχουν ζηλέψει. Ήδη δύο μεγάλοι ιδιωτικοί σταθμοί έχουν κάνει πρόταση στους δύο συμπαρουσιαστές- που είναι και παραγωγοί ταυτόχρονα- να τη μεταφέρουν όπως είναι, αλλά εκείνοι φαίνονται αποφασισμένοι να παραμείνουν στην κρατική τηλεόραση- λιγότερα χρημάτα αλλά λιγότεροι πονοκέφαλοι!

Στο ίδιο πόστο παραμένει το δίδυμο Σεργουλόπουλου – Μελιτά αλλά και η Ζωή Κρονάκη με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου με το «2 στις 10». Αν και η εκπομπή του Σαββατοκύριακου σημειώνει χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης από τις δύο παραπάνω, η δίοικηση θεωρεί ότι καλύπτει τα ποιοτικά στάνταρντ που αναζητούν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι «Ψυχοκόρες» σημείωσαν στην πρεμιέρα τους πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, συγκεντρώνοντας 817.000 τηλεθεατές αλλά βρέθηκαν κάτω από τον «Σασμό» που κέρδισε 900.000 τηλεθεατές (17,6% στο δυναμικό κοινό). Το Survivor εξακολουθεί να σημειώνει τα υψηλότερα ποσοστά του στις ηλικίες 65+ (21,4%) ενώ η βραδινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη πιέζεται από τον ανταγωνισμό (5,6%) παρά το υψηλό lead in του Master Chef.

Αφού λύθηκε το θέμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1, οι αποφάσεις για άλλα δύο συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι αναμένονται με μεγάλη αγωνία: Πρώτον, της Ελένης Μενεγάκη με το Mega και δεύτερον, της Φαίης Σκορδά με τον ΣΚΑΪ. Για το πρώτο μπορούμε, εκτός απροόπτου, να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Για το δεύτερο όμως, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Το φλερτ με το Mega δεν διαψεύεται αλλά ούτε επιβεβαιώνεται επίσημα και αυτό ίσως λέει πολλά χωρίς να πει τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η αγκαλιά της Φαίης παραμένει διάπλατα ανοιχτή για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Άρη Καβατζίκη αλλά και τη Σάσα Σταμάτη (την παλιά καλή συνταγή δηλαδή).

Το One Question είναι το τηλεπαιχνίδι γνώσεων αγγλικής προέλευσης που αν όλα πάνε καλά θα δίνει το χρόνου lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Mega. Ένα ζεύγος παικτών καλείται να απαντήσει σε μία μόνο ερώτηση με 20 πιθανές απαντήσεις. Αν μαντέψουν κατευθείαν σωστά κερδίζουν όλο το ποσό, το οποίο στη βρετανική εκδοχή ανέρχεται στις 100.000 λίρες. Προς το παρόν διαψεύδονται κατηγορηματικά όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι πέρασαν από οντισιόν (δεν έχουν γίνει ακόμα), ανάμεσά τους αυτό της Νίκης Λυμπεράκη.

Ποιος άνδρας πετυχημένης τηλεοπτικής παρέας έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει από την εκπομπή στο τέλος της σεζόν; (Προσοχή: το εν λόγω κουίζ δεν αφορά την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου).

Διαβάστε επίσης: Το prequel της «Μάγισσας», το beef Κανάκη – Πλεύρη και τα νυχτερινά σχήματα του καλοκαιριού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ