Ήρθε και ο Βασάλος στο «Πρωινό Μας», μας μάλωσε, μας ξαναμάλωσε, ξεθύμανε και μετά ηρέμησε. Τον πήρε και με το καλό η Φαίη, μπήκαν μαζί και στην κουζίνα, το πλατό γέμισε κορίτσια που ήθελαν να τον δουν από κοντά. Φυσικά τα «καλύτερα» ακούστηκαν στα breaks. Αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν στην τηλεόραση για να μην μείνουμε κιόλας χωρίς δουλειά 12 εκπομπές πριν από τη λήξη της σεζόν- όπως καταλαβαίνετε, τελευταίοι θα χαιρετήσουμε φέτος. Είναι και καλό παιδί ο Κωνσταντίνος, κακία δεν μπορεί να κρατήσει, όπως κάθε άνθρωπος που τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό του και δεν έχει ενοχλήσει και κανέναν- η αλήθεια να λέγεται. Και όχι αυτό δεν είναι κωλοτούμπα, απλά είναι μικρός ο χώρος μας και λίγο πολύ όλα μαθαίνονται. Όπως και το ότι ο Κωνσταντίνος θα συνεχίσει την τηλεοπτική του πορεία στον ΣΚΑΪ.

Κωνσταντίνος Βασάλος

Όπως κάθε μέρα, που λες, φεύγω τρέχοντας από τα στούντιο Άλφα στο Μαρούσι για να έρθω Παιανία στην Barking Well. Και εκεί που φτιάχνω τον -τέταρτο- καφέ της ημέρας, χτυπάει το τηλέφωνο. Βλέπω το όνομα «Καινούργιου», το σηκώνω ανυποψίαστος νομίζοντας ότι θα έχουν διαφημίσεις εκεί στο «Super Κατερίνα» και μου λέει η κεντρικιά «είσαι στον αέρα, πρόσεχε τι θα πεις».

Με ρώτησε για τον Βασάλο, έστειλε φιλιά στη Φαίη και γενικά #καλά_πήγε_κι_αυτό στην πρωινή ζώνη που όλοι αγαπάνε όλους- εκτός από τον Λιάγκα που δεν τον αγαπάει μάλλον και πολύ κανένας τηλεοπτικός αντίπαλός του. Ένας Ουγγαρέζος του είχε απομείνει, block κι αυτός και είχε τα δίκια του. Όσο και σωστά μπορεί να τα είπε ο Λιάγκας, με τον γνωστό, διακριτικό #νοτ τρόπο του, δεν το κάνεις αυτό στον κολλητό σου. Βρε λες ο Δημήτρης να ξεμπλόκαρε εμένα επειδή είχε ξεπεράσει το όριο των μπλοκαρισμένων;

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Πάντως, για να επιστρέψω στο θέμα Survivor, αν έχω καταλάβει κάτι αυτή τη σεζόν μετά από όλους τους παίκτες που έχουν φιλοξενηθεί στο «Πρωινό Μας»- του χρόνου θα λέγεται άραγε «Μεσημεριανό Μας»;-, είναι ότι επιστρέφουν τόσο φορτισμένοι, ειδικά όσοι παρέμειναν περισσότερους μήνες, που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το σχόλιο ενός παρουσιαστή ή «πλαισιωτή» (η λέξη «πάνελ» απαγορεύεται σε αυτή τη στήλη) για τον παίκτη ριάλιτι, από τον πραγματικό άνθρωπο.

Γιατί ο παίκτης ριάλιτι, λίγο πολύ, ένας ρόλος είναι. Τυχαίο είναι που όσοι έρχονται μας λένε ότι άλλο παιχνίδι βλέπουμε εμείς, άλλο παιχνίδι έχουν ζήσει εκείνοι; Δες τον Μαρτίκα ή τον Καραγκούνια. Άλλοι άνθρωποι εκτός κάμερας, χαμογελαστοί, ευγενικοί, κανονικοί- εκτός αν δουν μπροστά τους τον Παρτσώλη, τον αφανή «ήρωα» αυτού του παιχνιδιού που θυσιάστηκε στον βωμό του twitter σαν την Ιφιγένεια του «Πρωινού Μας».

Τελειώνει επιτέλους το παιχνίδι επιβίωσης στις 11 Ιουλίου, αλλά οι παίκτες θα έχουν επιστρέψει αρκετά νωρίτερα και θα τους κρατάνε κλεισμένους σε ένα σπίτι με όλες τις ανέσεις. Αφού είναι και All Star εκδοχή ας τους δούμε στο Γαλάτσι κι αυτούς περιποιημένους ακόμα και αν πρέπει να φοράνε και εκεί ρούχα του καλού τους χορηγού.

Ο Νίκος Μουτσινάς.

Μια ανεξήγητη μυστικοπάθεια στον Apha με το «Πιο μεγάλο Παζάρι». Δυο μήνες τώρα όλοι ψάχνουν τον παρουσιαστή και οι υποθέσεις πάνε και έρχονται. Μέχρι και το όνομα του Νίκου Μουτσινά ακούστηκε, αλλά το περιβάλλον του το διαψεύδει. Η ίδια πηγή μάλιστα μας μαρτύρησε ότι μία από τις προτάσεις που δέχτηκε ο παρουσιαστής από άλλο κανάλι, ήταν να μεταφέρει την εκπομπή του- με άλλον τίτλο φυσικά- στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακο, αλλά απάντησε αρνητικά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ