Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, με μόλις 4% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό (και 2,8% σε τέταρτο) και τη Ναταλία Γερμανού απέναντι να καταγράφει 15,7% στο ίδιο target group. Αξίζει να τονίσουμε εδώ ότι η Μαρία είχε υπογράψει με το κανάλι για τη ζώνη της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η έλευση όμως της Φαίης Σκορδά άλλαξε τα δεδομένα και την υποχρέωσαν να μετακινηθεί το Σαββατοκύριακο, σε μια ζώνη που παραδοσιακά ο σταθμός είχε μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι η πτωτική πορεία της εκπομπής θέτει σε κίνδυνο και το βραδινό talk show που έχει συμφωνήσει να παρουσιάσει η Μαρία.

Στη βραδινή ζώνη τα πράγματα πήγαν λίγο καλύτερα για το κανάλι του Φαλήρου, αφού η πρεμιέρα του The Voice παραγωγής Acun Medya, σημείωσε 15,9% στο δυναμικό κοινό, με τη «Γη της Ελιάς» να κερδίζει τη ζώνη με 16,1%. Μένει να δούμε τώρα αν τα καθαρά νούμερα (χωρίς τα διαφημιστικά break δηλαδή) που βγαίνουν νωρίς το μεσημέρι επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Update: Τα καθαρά νούμερα έδωσαν ξεκάθαρη νίκη στο Mega με 17,3% με το The Voice να ακολουθεί με 16,5%.

Μέτρια υποδοχή για το «Κοκκινό ποτάμι» του Open (8,9%), απότομη πτώση για το Asia Express του Star (9,2%).

Ο Νίκος Μάνεσης, μετά τη χτεσινή έντονη αμφισβήτησή του για την εγκυρότητα που έχουν τελικά τα νούμερα τηλεθέασης, σήμερα πήρε ξανά πίσω την πρωινή ζώνη με 18%. Μπορεί να έχει δίκιο ο δημοσιογράφος, αλλά κατά την ταπεινή μας γνώμη αυτό θα είχε μεγαλύτερο νόημα αν το έλεγε την εποχή που κέρδιζε σταθερά τη ζώνη με ακόμη πιο υψηλά νούμερα τηλεθέασης….

Όχι τίποτα, αλλά το σκηνικό αυτό ξύπνησε μνήμες και στην Ελεονώρα Μελέτη, που, όπως λέγεται, είχε με εκείνον την πιο δύσκολη συνεργασία της ζωής της. Μετά πήρε σειρά και η Έλενα Χριστοπούλου, που είπε ότι παρά τις διαφορές τους, εκτιμάει την τηλεοπτική της ειλικρίνεια.

Ποιες ήταν οι διαφορές αυτές; Να θυμίσουμε ότι η Ελεονώρα την είχε παντρέψει το 2011 με τον Πάνο Καλλίτση και ήταν για αρκετά χρόνια αχώριστες. Μετά τον χωρισμό τους όμως, η πρώτη πήρε το μέρος του κουμπάρου της, ενώ η Έλενα είχε πάρει με το δικό της μέρος την Κατερίνα Καραβάτου και τη Μαρία Ηλιάκη. Για την ακρίβεια -έτσι όπως τα γνωρίζω εγώ τουλάχιστον- τον πρώτο καιρό η Ελεονώρα και η Έλενα μιλούσαν κανονικά. Μάλιστα, εκείνη που είχε ενημερώσει την Ελεονώρα για τον χωρισμό ήταν η Έλενα και όχι ο Πάνος. Οι σχέσεις των δυο γυναικών διακόπηκαν οριστικά σχεδόν τρία χρόνια όταν η τελευταία έστειλε εξώδικο στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha, με αφορμή τη συνέντευξη της Ελεονώρας στον Πάνο Καλλίτση. Από τότε οι δυο γυναίκες δεν ξαναμίλησαν ποτέ….

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ