Δυσκολεύεται το Survivor απέναντι στο MasterChef και θα δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο από τις 29 Ιανουαρίου που οι παίκτες μπαίνουν στο σπίτι και θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η Παραγωγή του παιχνιδιού είχε πάντως νέα επικοινωνία με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος βρίσκεται στην Ιαπωνία. Ο Τζέιμς φρόντιζε να το επικοινωνήσει με τον δικό του τρόπο στα social media και πολλοί έσπευσαν να τον συγχαρούν. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία. Αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση. Η ανεπίσημη λέει ότι αρχές Φεβρουαρίου αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ υπάρχει ακόμα εξίσου έντονο ενδιαφέρον για τον Τριαντάφυλλο.

(Instagram/ jamie.kaf)

Η άβολη δήλωση της ημέρας

«Την έβλεπα αγνώριστη, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ». Ο Σπύρος Μαρτίκας «δίκασε» τη Μαρία Αντωνά, αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη. Σπύρο μου αγαπημένε, χίλιες φορές δίκιο να έχεις, δεν θίγεις εξωτερικά χαρακτηριστικά. Ευφυΐα έχεις, παιδεία έχεις, δεν το χρειάζεσαι αυτό και καταφέρνεις το αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις: Να την κάνεις τελικά πιο συμπαθή.

Μετά την Ιωάννα Μαλέσκου και η Αντελίνα Βαρθακούρη συμφώνησε να κάνει την πρώτη της τηλεοπτική επανεμφάνιση στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η Άντζελα κάνει comeback

Μια στενάχωρη ιστορία αναδείξαμε σήμερα το πρωί στο «Πρωινό σουσου». Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της Όλγα δεν έχουν πλέον επαφές αν και συνεχίζουν να μένουν στην ίδια πολυκατοικία. Οι δυο γυναίκες δεν έχουν βρεθεί ακόμα πρόσωπο με πρόσωπο μετά τον διαπληκτισμό που είχαν στην Αμερική και η στεναχώρια είναι έντονη και στις δυο πλευρές. Από τη μία η Άντζελα δεν μπορεί να δει το έξι μηνών εγγόνι της, από την άλλη η Όλγα κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα στην οικογένεια που την έφερε στη ζωή και την οικογένεια που η ίδια δημιούργησε με τον άνθρωπο που είναι δίπλα της τα τελευταία 16 χρόνια.

(NDP)

Υπάρχουν και άλλες πληροφορίες που επιλέξαμε να μην αποκαλύψουμε καθώς θεωρούμε ότι δεν θα έκαναν καλό σε κανέναν σε αυτή τη φάση. Η Άντζελα πάντως, φωτογραφήθηκε χτες για την αφίσα των εμφανίσεών της με τον Δήμο Αναστασιάδη στο Barbarella Athens- το σχήμα που θα διαδεχτεί τον Πανταζή και την Κοκκίνου, που έκαναν φέτος την έκπληξη.

Παράταση εμφανίσεων πήρε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Θεσσαλονίκη ενώ η Κατερίνα Λιόλιου, μετά την επιτυχία που σημείωσε στο «Ιφιγένεια» κατηφορίζει Αθήνα και έχει δεχτεί πρόταση να τραγουδήσει στο παλιό Caramela που πέρασε στην ιδιοκτησία του Θανάση Παπαγεωργίου (Fever).

Οι εκπλήξεις της χτεσινής τηλεθέασης

17,8% έκανε χτες το «Πρωινό σουσου» στις πολύ νέες γυναίκες.

Ποιο κοινό τίμησε περισσότερο το Survivor της Τετάρτης; Τα παιδιά με 24,2%

Ευνοημένη λόγω επικαιρότητας η Ζήνα Κουτσελίνη με 18,5% στο δυναμικό κοινό και 24,5% στην Αθήνα. Αντιθέτως η βραδινή της εκπομπή δείχνει πιεσμένη από τον ανταγωνισμό με μόλις 5,6%.

972.000 τηλεθεατές είδαν χτες τη «Γη της ελιάς» με τον 4ο κύκλο να θεωρείται πλέον δεδομένος. Χτες μάλιστα κέρδισε τον «Σασμό» και στο δυναμικό κοινό με 16,1%. Ο Alpha του χρόνου ετοιμάζεται να ρίξει στη μάχη περισσότερες σειρές λίγων επεισοδίων, όπως ο «Γιατρός», οι «Φόνοι στο Καμπαναριό» και ο «Σκαραβαίος», την αστυνομική σειρά που κάνει σύντομα πρεμιέρα με τον υπερταλαντούχο Γιάννη Τσορτέκη και τη Νικολέττα Καρρά σε παραγωγή Διονύση Παναγιωτάκη (Αυτή η νύχτα μένει).

Στα τηλεπαιχνίδια τώρα, που όλα δείχνουν ότι θα πληθύνουν την επόμενη σεζόν (καιρός να αξιοποιηθεί πιο αποτελεσματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος) ο «Εκατομμυριούχος» του Γρηγόρη Αρναούτογλου συγκέντρωσε τους περισσότερους τηλεθεατές (774.000). Στα ποσοστά όμως τη νίκη πήρε η Μαρία Μπεκατώρου με 19,2%. και 21,2% στς γυναίκες 25-44. Αν σκεφτεί κανείς πως το παιχνίδι του ΑΝΤ1 έχει πιο ακριβά δικαιώματα και πιο μεγάλα δώρα, η νίκη είναι διπλή για το Mega.

Το κουίζ της Πέμπτης

Είναι καλλιτέχνης που βρίσκεται στην επικαιρότητα αυτή την εποχή. Ο γάμος του έχει τελειώσει εδώ και μήνες, αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί δημόσια.

Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό μέλλον της Μενεγάκη, το κατόρθωμα της Μπεκατώρου και ο νέος «Διάσημος» του Survivor

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ