Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Τρίτης ο σύζυγος της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρής Μαροσούλης, μετά την επέμβαση που έκανε στον χιαστό. Η παρουσιάστρια του Mega αμέσως μετά συναντήθηκε με το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σε μία εβδομάδα ακριβώς (23/4) αποχαιρετά το κοινό της εκπομπής της.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού, το «Mega Καλημέρα» θα συνεχίσει μέχρι και την 1η του Μάη με την ομάδα της χωρίς αντικαταστάτη. Ήδη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρίσκεται σε συζητήσεις να επιστρέψει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ και η Αφροδίτη Γραμμέλη έχει δεχτεί προσέγγιση από άλλον σταθμό που τη θέλει πολύ.

Την ίδια στιγμή η υποψηφιότητα της παρουσιάστριας με τη Ν.Δ έχει προκαλέσει ένα κύμα μίσους στο X (Twitter) από τα γνωστά τρολ που ενεργοποιήθηκαν σε λίγες μόλις ώρες -άρα προφανώς η παρουσία της στο ευρωψηφοδέλτιο θεωρείται αρκετά «απειλητική». Η ίδια πάντως δεν έχει ενεργό λογαριασμό στο X (Twitter) -το είχε κλείσει όταν βρήκε την ευτυχία στην προσωπική της ζωή, οπότε μάλλον δεν θα έχει δει όσα γράφονται για εκείνη.

Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη, με ή χωρίς εκείνη. Η παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής και οι απαραίτητες συζητήσεις θα γίνουν μετά το Πάσχα. Έτσι κι αλλιώς τις τελευταίες μέρες προτεραιότητα όλων είναι το μεγάλο στοίχημα του TV Queen στην prime time ζώνη του σταθμού και κατόπιν οι τρεις (μπορεί και τέσσερις) εκπομπές που θα κάνουν πρεμιέρα στη late night ζώνη αμέσως μετά το Πάσχα.

Δεν επιβεβαιώνεται επίσης από καμία πλευρά η πληροφορία για προσέγγιση της Φαίης Σκορδά από το Open και ειδικά στην καθημερινή πρωινή ζώνη του σταθμού.

Το καλό και το κακό ναύαγιο

Μπορεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος να λυπήθηκε πολύ για την, άδικη, σύμφωνα με τον ίδιο απομάκρυνσή του από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας», αλλά δεν έμεινε χωρίς δουλειά. Αυτές τις μέρες κάνει γυρίσματα για τη σειρά του Mega «Το ναυάγιο».

Ακόμα και το χτεσινό φινάλε της «Μάγισσας» που έκανε μεγάλη αίσθηση δεν μπόρεσε να κερδίσει στο σύνολο τη «Γη της Ελιάς» (21,4% και 977.000 τηλεθεατές). Στο δυναμικό προηγήθηκε με 18,7% με το MasterChef (που έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν) να ακολουθεί από κοντά με 16,1%.

Στους νικητές της χτεσινής ημέρας και η Ζήνα Κουτσελίνη με έναν από τους υψηλότερους μέσους όρους που έχει καταγράψει φέτος στο δυναμικό κοινό (20,3%) και ένα εντυπωσιακό 36,2% στους άντρες 25-44.

Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή, φαίνεται πως είναι η πρώτη μεγάλη συνεργασία που κλειδώνει για τον επόμενο χειμώνα στο Nox της Ιεράς Οδού -τελευταία φορά που είχαν δουλέψει μαζί ήταν το 2018 στο «Αθηνών Αρένα».

Dr Love’s quiz

Ποιο διάσημο ζευγάρι χώρισε για λίγες μέρες, αλλά αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του;

Διαβάστε επίσης: Το νέο συμβόλαιο της Μενεγάκη, ο πόλεμος των influencers και η ενόχληση του Τσουρού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ