UPDATE: Στα καθαρά νούμερα τηλεθέασης, ο Γιώργος Λιάγκας πέρασε μπροστά από το Breakfast @Star με 10,5%.

Πρωινή ζώνη: Σταθερά πάνω από την Ελεονώρα Μελέτη (13,2%) η Σταματίνα Τσιμτσιλή (17,3%), ανεβάζει στροφές το outsider δίδυμο Χατζίδου – Παύλου (10,3%) που βρέθηκε χτες πιο πάνω και από τον Γιώργο Λιάγκα (9,9%) και από τη Φαίη Σκορδά (9,5%), αρνητικό ρεκόρ για την Μπέττυ Μαγγίρα (2,9%) και ξεκάθαρη νικήτρια ζώνης η Κατερίνα Καινούργιου με 17,9%. Στη δεύτερη θέση η Δανάη Μπάρκα (13,3%).

Το καλό σερί του Alpha συνεχίζεται και όταν νυχτώνει, με τον «Σασμό» να παραμένει κυρίαρχος της prime time (29,1%), ενώ ο «Παράδεισος των Κυριών» (18,4%) που προηγήθηκε, βρέθηκε πάνω από τον «Εκατομμυριούχο» (17,2%). Άκρως ικανοποιητική η πρεμιέρα για τη σειρά «Μαύρο Ρόδο» με 18,5%, ενώ σε τέταρτο έφτασε στο 23,3%. Την επόμενη εβδομάδα όμως θα βρει απέναντί του την πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Αισιόδοξα μηνύματα για το Open δίνει η απογευματινή σειρά «Έρωτας φυγάς» αφού το 9% στο δυναμικό κοινό είναι σαφώς πιο πάνω από τον μέσο όρο του σταθμού, ενώ η «Δική μας οικογένεια» δεν κέρδισε το κοινό (4,6%). Το ίδιο συνέβη και με τη «Στοργή» του ΣΚΑΪ που έπεσε στο 5%.

Μέχρι 25,6% έφτασε το GNTM χτες και μέσο όρο 18,3%. Το εντυπωσιακό εδώ είναι πως το lead in του reality μόδας ευνόησε τη μεταμεσονύκτια επανάληψη του -θεαματικού- Asia Express που σημείωσε 18,3% και ήρθε πρώτο στη ζώνη του. Μάλιστα στις γυναίκες 15-24 σημείωσε 27,2%.

Η φετινή σεζόν πάντως του GNTM είναι πιο δυναμική, με τη Βίκυ Καγιά να έχει ξεκάθαρα ηγετικό ρόλο, αν και εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως κάποιες γυναίκες προκρίθηκαν χτες στο bootcamp για τηλεοπτικούς λόγους -κάπως πρέπει να τραφεί και το reality στοιχείο. Εξάλλου φέτος θα έχουμε ρεκόρ οικειοθελών αποχωρήσεων και πολλά κλάματα…

Τέρμα τα ψέματα, το Just The Two Of Us ξεκινάει το Σάββατο και ήδη τα κανάλια ετοιμάζονται να στείλουν συνεργεία στην πρόβα τζενεράλε για να καταφέρουν να αποκαλύψουν τα ζευγάρια πριν από την πρεμιέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ