Τη στιγμή που πολλοί από εμάς προσπαθούμε (ακόμα!) να προγραμματίσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές, στα κανάλια ολοκληρώνονται οι επαφές με τα υποψήφια πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις ψυχαγωγικές εκπομπές από τον Σεπτέμβρη.

Το «θρίλερ» της συμπαρουσιάστριας- που δεν θα είναι συμπαρουσιάστρια!- του Γιώργου Λιάγκα φαίνεται πως θα έχει happy end αυτή την εβδομάδα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δίπλα του θα είναι η Δούκισσα Νομικού. Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, αλλά είναι πια θέμα χρόνου. Αυτό επιθυμούσε η ιδιοκτησία εξάλλου, όπως λένε.

Και ναι, ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να είχε προτείνει την Ευαγγελία Αραβανή, αλλά εκείνη δεν μίλησε ποτέ με το κανάλι. Επομένως, για να λέμε την αλήθεια, ήταν και λίγο άδικο που μπήκε σε μια διαδικασία ανταγωνισμού με τη Δούκισσα. Εξάλλου δεν ήταν τα μόνα ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων.

Η Δούκισσα φαίνεται πως προκρίθηκε μιας και ήταν ένα πρόσωπο που έχει συνδεθεί με τον σταθμό από το ξεκίνημά της (Καλλιστεία, ΟΛΑ, Dancing with the Stars) και επιπλέον έχει κάνει οικογένεια, γεγονός που εξυπηρετεί και εμπορικά, αφού πολλά από τα προϊόντα που προωθούνται στην εκπομπή απευθύνονται σε μητέρες. Φυσικά, έχει ήδη ενεργά συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες που σίγουρα θα κάνουν εμπορικές τοποθετήσεις και στο «Πρωινό».

Στο απέναντι στρατόπεδο του Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου θα επιστρέψει με ανανεωμένο- και ακόμα πιο δυναμικό- πάνελ- η φημολογούμενη επιστροφή του Γρηγόρη Γκουντάρα είναι πιο κοντά από ποτέ.

Στο Star τα δοκιμαστικά για την ομάδα που θα στηρίξει το ζεύγος Χατζίδου – Παύλου συνεχίζονται. Μετά τον Ηλία Γκότση, έκανε δοκιμαστικό άλλος ένας μελαχρινός, καλογυμνασμένος με τατουάζ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, προφανώς για να ταιριάζει εμφανισιακά με τον κεντρικό παρουσιαστή!

Τέλος, για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, εκτός από την Αφροδίτη Γραμμέλη, ακούστηκε και το όνομα του Παναγή Τζωρτζάτου. Αν και η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, ο Παναγής έχει φιλική σχέση με τη δεύτερη από την εποχή που δούλευαν μαζί στο Pop Up του Alpha. Αν και η επίσημη ανακοίνωση για την έλευση της Φαίης στο Φάληρο έχει ετοιμαστεί – και εγκριθεί- εδώ και μέρες, στο κανάλι σκέφτονται να μη τη δημοσιεύσουν τώρα αλλά πιο κοντά στην έναρξη της σεζόν.

Όσο για επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην ΕΡΤ, η αρμόδια επιτροπή δεν έχει πάρει ακόμα την τελική απόφαση και οι πηγές μας στο κανάλι διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι η παρουσιάστρια έχει περάσει το κατώφλι του Ραδιομέγαρου…

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ