Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι από τα πρόσωπα που το okmag φιλοξένησε σε πολλά άρθρα τους προηγούμενους μήνες. Η παρουσία του στο J2US και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όμως δεν ήταν ο μοναδικός λόγος. Μας απασχόλησε ιδιαίτερα και με την σχέση του με την Ιωάννα Τούνη με την οποία σύντομα θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί.

Τον συναντήσαμε με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του okmag και μας απάντησε στο εορταστικό μας ερωτηματολόγιο. Ποιους celebrities θα έπαιρνε μαζί του σε καλοκαιρινές διακοπές;

«Θα τους ξέρατε γιατί σίγουρα θα έκανα παρέα και διακοπές μαζί τους. Συνηθίζω αυτούς που μοιράζομαι τις διακοπές μαζί τους να τους γνωρίζω πολύ καλά, ιδιαίτερα όταν κάνω κάμπινγκ. Δεν χαραμίζω εύκολα τον χρόνο μου. Ο χρόνος των διακοπών για μένα είναι πολύ ιερός οπότε δεν θα ήθελα να τον σπαταλήσω έτσι», μας λέει.

Και συνεχίζει: «Συμπαθώ πάρα πολύ κόσμο από την τηλεόραση. Πολύ λίγους έως ελάχιστους θα έκανα παρέα γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Αυτά που φαίνονται, είναι αυτά που έχω στην προσωπική μου ζωή και τα μοιράζομαι με τους φίλους μου. Και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αληθινούς φίλους».

«Τρεις που μου έρχονται στο μυαλό και θα μπορούσα να συνυπάρχω και να κάνω μαζί τους διακοπές; Θεωρώ ότι ο Κώστας Φραγκολιάς είναι ένα παιδί που θα έκανα διακοπές μαζί του γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ ΟΚ τύπος στα χρόνια. Και δεν το λέω επειδή ξεκινήσαμε και οι δύο από τη μόδα».

«Αδυνατώ να σκεφτώ. Θα σου έλεγα πολλούς που είναι πίσω από τις κάμερες. Τον Άκη Μπαρμπουζάνη που ο κόσμος μπορεί να μην τον γνωρίζει αλλά για εμένα είναι τρομερός τύπος. Τον Σάββα Πούμπουρα θα σου πω, τουλάχιστον για να έχω και κάποιον για να φάω», λέει γελώντας ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τις μας απάντησε στις υπόλοιπες ερωτήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ