Ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά shows στην Αμερικανική τηλεόραση τις έξι τελευταίες σεζόν είναι το The Masked Singer. Ως γνωστόν τα δικαιώματα για την Ελλάδα πρόλαβε να εξασφαλίσει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την τουρκική Acun Medya.

Ήδη από πέρσι γνωρίζουμε ότι το κανάλι ήθελε για παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και για την κριτική επιτροπή τον Νίκο Μουτσινά. Οι δύο άντρες, που έχουν έτσι κι αλλιώς συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι, εξακολουθούν να «παίζουν» δυνατά για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Σάκης Ρουβάς.

Σε αυτό το σημείο μάλιστα να υπενθυμίσουμε ότι στο τραπέζι των συζητήσεων είχε πέσει η ιδέα τα γυρίσματα να γίνουν στο εξωτερικό. Με αυτόν τον τρόπο η Παραγωγή θα μπορούσε πιο εύκολα να διατηρήσει μυστική την ταυτότητα των διασήμων που θα συμμετείχαν. Για όσους δεν γνωρίζουν, μια σειρά από celebrities φορούν εντυπωσιακές στολές -ζώων συνήθως- που κρύβουν όλα τους τα χαρακτηριστικά και διαγωνίζονται στο τραγούδι μπροστά σε μια τριμελή ή τετραμελή επιτροπή.

Η κριτική επιτροπή

Ένα από τα ονόματα που επίσης έχει ακουστεί για την κριτική επιτροπή είναι αυτό της Τάμτας, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει.

Η Τάμτα.

Η γυναίκα όμως που έχει δώσει τα χέρια με την Παραγωγή και έχει ήδη διασφαλίσει μια θέση στο παιχνίδι δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ ξανά στον ρόλο του κριτή. Πρόκειται για την καλή φίλη του Νίκου Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία φέτος κλέβει την παράσταση στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η ανατρεπτική κίνηση της Acun δείχνει ότι η φιλοσοφία του The Masked Singer θα δώσει έμφαση στο χιούμορ και τη χημεία ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, που θέλει τον κάθε διάσημο διαγωνιζόμενο να αποκαλύπτει την ταυτότητά του (και στο κοινό) μόνο όταν ψηφιστεί να αποχωρήσει ξεκίνησε από τη Νότια Κορέα. Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει μάλιστα έχει ήδη «γεννήσει» το The Masked Dancer, όπου οι διάσημοι διαγωνίζονται μεταμφιεσμένοι στον χορό!

Οι διαγωνιζόμενοι μάλιστα υπογράφουν πολύ αυστηρά συμβόλαια εχεμύθειας καθώς αν διαρρεύσει η ταυτότητά τους, η συμμετοχή τους ακυρώνεται. Παράλληλα τα γυρίσματα θα γίνονται με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο ώστε το show να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο και πως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στις επόμενες μέρες αφού κανείς δεν έχει υπογράψει ακόμα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ