Καλά τα νέα για την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα. Η απώλεια του δικού τους ανθρώπου τις έφερε ξανά κοντά. Οι δυο γυναίκες δεν βρέθηκαν μόνο στην κηδεία, αλλά και στο σπίτι της 69χρονης τραγουδίστριας. Μάλιστα η τελευταία ήταν και ιδιαίτερα συγκινημένη γιατί κράτησε ξανά στην αγκαλιά της την εγγονή της, που είχε να τη δει τρεις ολόκληρους μήνες. Προς το παρόν οι σχέσεις της με τον γαμπρό της είναι ακόμα ψυχρές και η Άντζελα δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του.

Δύο γυναίκες, ένας άντρας (και μια κούπα)

Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα. Δύο -περίπου- φίλες που έγιναν δύο ξένες. Το γυαλί μεταξύ τους είχε ραγίσει από τη στιγμή που η δεύτερη πήρε ξεκάθαρη θέση εναντίον της πρώτης στη διένεξή της με τη Φαίη Σκορδά. Στη συνέχεια η Δανάη ήρθε πιο κοντά (δεν γίνεται) με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο, τη στιγμή που οι φήμες έκαναν λόγο για προσπάθειες επανασύνδεσης με την Κατερίνα Καινούργιου. Προσπάθειες διακριτικές που γίνονταν και από τις δύο πλευρές, όπως επιβεβαιώνουν φιλικά τους πρόσωπα που συνοδεύονταν από δημόσιες και ιδιωτικές συναντήσεις.

Μέχρι την περασμένη εβδομάδα που εκείνος εθεάθη αγκαλιά με τη παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» στο Hotel Ermou. Η πληροφορία έφτασε στην πρώην σύντροφό του το ίδιο κιόλας βράδυ, αφού στο μαγαζί βρίσκονταν κι άλλοι κοινοί τους γνωστοί. Μετά από μια μυστική συνάντηση Κατερίνας – Φίλιππου σε γνωστό μαγαζί του Νέου Ψυχικού, εκείνος απαθανατίστηκε να φιλιέται με πάθος με τη Δανάη στο μπαρ Shamone. Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου το επόμενο πρωί και το κοινό των social media βρήκε νέα αφορμή για διχασμό, με την πλειοψηφία των χρηστών να παίρνει το μέρος της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία, σε αντίθεση με ό,τι μας έχει συνηθίσει έδειξε μεγάλη ψυχραιμία και δεν σχολίασε κάτι δημόσια.

Η πλευρά του 33χρονου επιχειρηματία ισχυρίζεται ότι δεν βρίσκεται σε σχέση με τη Δανάη Μπάρκα, ενώ εκείνη τις δύο τελευταίες μέρες δείχνει τουλάχιστον προβληματισμένη. Το θέμα μονοπώλησε και το ενδιαφέρον των υπόλοιπων πρωινών εκπομπών -όλοι έδειξαν να παίρνουν το μέρος της Κατερίνας (εκτός φυσικά από τον Γιώργο Λιάγκα για τους δικούς του λόγους) με αποκορύφωμα τη σημερινή φράση της Ελεονώρας Μελέτη την ώρα που σχολίαζαν άλλο θέμα στην δική της εκπομπή: «Υπάρχουν κάποιες αρχές, άντρας φίλης δεν υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο».

Για την ιστορία να πούμε εδώ, ότι οι σχέσεις της Δανάης Μπάρκα και της Ελεονώρας Μελέτη είναι τουλάχιστον παγωμένες εδώ και πολύ καιρό, μάλιστα αποφεύγουν να συναντιούνται στους διαδρόμους του καναλιού, χωρίς όμως να λογομαχήσει ποτέ μεταξύ τους.

Η ώρα της Φαίης

Την ίδια στιγμή η Δανάη έχει να αντιμετωπίσει τις φήμες που τη θέλουν εκτός πρωινής ζώνης την επόμενη σεζόν, με την πληροφορία που θέλει το κανάλι να προορίζει για τη θέση της τη Φαίη Σκορδά να μην επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά αλλά να συνεχίζει να ανακυκλώνεται δυναμικά στα Μέσα.

Παράλληλα, το κανάλι του Φαλήρου κάνει προτάσεις σε άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα για τη διάδοχη κατάσταση και μάλιστα συζητήσεις με γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο είχαν φτάσει και στο οικονομικό κομμάτι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μιλάμε για μια απλή προσέγγιση αλλά για κανονικές διαπραγματεύσεις. Το σενάριο που θέλουν την ψυχαγωγία να ξεκινάει από τις τρεις και μετά φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός επιβεβαιώνεται με τη Φαίη Σκορδά να μη δείχνει διατεθειμένη να αλλάξει πάλι ζώνη. Την ίδια στιγμή το εμπορικό τμήμα του ΑΝΤ1 αναπολεί με λύπη τις εμπορικές τοποθετήσεις που χάθηκαν στην πρωινή ζώνη μετά την αποχώρησή της από το κανάλι που ίδια αγάπησε περισσότερο…

Συνεχίζει κανονικά η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν, με αλλαγές τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Ήδη μάλιστα εξετάζονται πρόσωπα που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα. Ανοιχτό παραμένει και το θέμα της επιστροφής του YFSF -η καλή πρόθεση υπάρχει αλλά το υψηλό μπάτζετ λειτουργεί προς το παρόν αποτρεπτικά. Την άλλη Τετάρτη μάλιστα η Μπέττυ επιστρέφει στη σκηνή του Nox αφού οι γιατροί έδωσαν το πράσινο φως στη Μαρινέλλα μετά το ατύχημα που είχε.

Διαβάστε επίσης: Οι δύσκολες στιγμές της Άντζελας Δημητρίου και οι τηλεοπτικές εξελίξεις που θα συζητηθούν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ