Μια όμορφη παρέα έχουμε γίνει όλοι στην τηλεόραση. Δεν προλαβαίνει να κακοχαρακτηρίσει η Μαρίνα Πατούλη το GNTM, οι στρατιώτες-δημοσιογράφοι της πρωινής ζώνης τρέχουν να βρουν πανικόβλητοι τη Βίκυ Καγιά. Η Βίκυ δεν τους χαλάει το χατίρι, προφανώς γιατί ξέρει πως, αν δεν απαντήσει, θα γίνει εκείνη ο επόμενος στόχος.

Τέτοιος «στόχος» έγινε το πρωί και ο Χρήστος Βασιλόπουλος, που το «Πρωινό» του φίλου μου του Λιάγκα (9,5% χτες στο κοινό 18-54) τον έστησε στον τοίχο για ένα post που παρεξηγήθηκε επειδή (;) λίγες μέρες πριν είχε αρνηθεί να πάει στην εκπομπή ως καλεσμένος. Ο ηθοποιός δεν ξεχνάει ότι την εποχή που είχε εξασφαλίσει τον πρώτο του κανονικό ρόλο σε αμερικανική σειρά, το Banshee, ο Γιώργος Λιάγκας τον είχε ειρωνευτεί έντονα στον αέρα ότι έκανε τον κομπάρσο.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Μα γίνονται τέτοια πράγματα στην ελληνική τηλεόραση, αναρωτιέσαι. Όχι, μάλλον δεν αναρωτιέσαι γιατί ξέρεις καλά ότι γίνονται. Θα ξεχάσω εγώ τι έχω ζήσει την εποχή Φουρθιώτη στο Epsilon; Μία φορά δεν είχα δεχτεί να συνεχίσω στην κάμερα τη διένεξη που είχα τότε με την Κατερίνα Καινούργιου και με σταύρωναν 8 λεπτά στο πάνελ. Αξέχαστες #not εποχές.

Το Κατερινάκι πάντως φέτος πετάει, να τα λέμε αυτά. Θα μου πεις, είναι πολύ νωρίς να κρίνεις ακόμα νικητές και χαμένους, αλλά προς το παρόν το κοινό της πρωινής ζώνης ευνοεί τόσο εκείνη όσο και τη Σταματίνα. Γενικά, τα πρώτα δείγματα βγάζουν κερδισμένο τον Alpha, αφού κερδίζει το κοινό και στην prime time. Εκεί που είναι τα πολλά λεφτά δηλαδή.

Η Κατερίνα Καινούργιου.

Τρεις δυνατές σειρές όμως δεν έχουν βγει ακόμα στη βραδινή μάχη. «Μαύρο Ρόδο», «Maestro» (Mega) και «Αυτή η νύχτα μένει» (Alpha). Βάλε και το Asia Express του Star αλλά και το μεγάλο στοίχημα του ΣΚΑΪ, το Love Island, και έχεις όλο το βραδινό παζλ. Σήμερα γίνεται μαθαίνω και η πρώτη πρόβα στην Τενερίφη, και μεθαύριο ξεκινάνε τα γυρίσματα.

Τα πρώτα τους γυρίσματα έκαναν και οι παίκτες του J2US, σε άκρως… εορταστικό κλίμα. Αν νομίζετε ότι έχετε ήδη μάθει όλους τους παίκτες, σας περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις. Μία από αυτές έρχεται με πολύ 90’s αέρα, ενώ μια άλλη θα συγκινήσει πολύ….

Ο Νίκος Κοκλώνης με τη Δέσποινα Βανδή στα backstage από τα γυρίσματα για το τρέιλερ του J2US.

Σας το έλεγα και χτες ότι οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 θα ανέβουν κι άλλο. Τρίτη μέρα προβολής και η σειρά πήγε ακόμα καλύτερα με 13,2% στα καθαρά νούμερα τηλεθέασης. Οι καλές δουλειές ανταμείβονται, ο κόσμος τις ανακαλύπτει. Ευοίωνες επιδόσεις και για τη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» που έκανε χτες πρεμιέρα (15,2%) με θετικές κριτικές, σε αντίθεση με τη σειρά του Πάνου Βλάχου που απογοήτευσε πολύ.

«Καλό» Μεσημεράκι δεν το λες με 10,9% όταν απέναντι το Rouk Zouk της Ζέτας κάνει 20,3%.

Η Ζέτα Μακρυπούλια.

Είδατε την επική «τάπα» της Φαίης στην Έλενα Χριστοπούλου για το Next Top Model και την αυστηρότατη συμπεριφορά της δεύτερης απέναντι στις παίκτριες όταν συμμετείχε ως coach; Αγαπώ πολύ Χριστοπούλου, αλλά δεν μπορείς να κατακεραυνώνεις ένα προϊόν το οποίο σε ανέδειξε τηλεοπτικά επειδή ακούς «Καγιά» και θες να καλέσεις εξορκιστή.

Πολύ όμορφη πάντως η Φαίη σήμερα, αλλά τα νούμερα τηλεθέασης δεν λες ότι φέρνουν χαρά στην ομάδα (8,6% στο δυναμικό κοινό, μια ανάσα πιο πάνω από το 8,5% του ζεύγους Χατζίδου-Παύλου). Για να καταλάβετε πόσο μικρή είναι αυτή η διαφορά, μιλάμε για 800 τηλεθεατές περίπου! Ο αδύναμος κρίκος στην ομάδα δυστυχώς είναι ο συμπαθέστατος Άγγελος Βουράκης, ίσως θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να βρει τα πατήματά του στην ψυχαγωγία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ