Στη σκληρή κριτική που δέχθηκε το GNTM μετά την πρεμιέρα του το βράδυ της Δευτέρας 19/9 απάντηση η Βίκυ Καγιά και απευθύνθηκε και στη Μαρίνα Πατούλη. Η Ελληνίδα καλλονή και fashion expert ξεκαθάρισε πως η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή, ωστόσο η ίδια δεν θεωρεί πως υπήρξε οποιαδήποτε μορφή bullying στο GNTM.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η Βίκυ Καγιά ανέφερε για τη Μαρίνα Πατούλη και τις δηλώσεις της: «Καλοσύνη της, έχει απόλυτο δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη της. Εγώ δεν την ξέρω προσωπικά την κυρία. Και είναι δικαίωμά της να το λέει δημόσια. Από την άλλη δημιούργει πάρα πολλά συναισθήματα το GNTM. Για πάρα πολλούς λόγους. Είναι όλα δεκτά».

Και συνέχισε απαντώντας και στις αιχμές της Έλενας Χριστοπούλου: «Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας και κανένα είδος bullying. Εμείς λέμε τη γνώμη μας σε οποιοδήποτε κορίτσι, οποιασδήποτε ηλικίας και προσπαθούμε να το βγάλουμε από την comfort ζώνη του και να το ξυπνήσουμε. Για να βγει και να κάνει ένα παραπάνω βήμα στη ζωή του».

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ανέφερε πως κι εκείνη έχει δεχθεί σκληρές κριτικές: «Εγώ έχω κλάψει πολύ. Την περίοδο του “Πρωινού Καφέ” δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου».

Τέλος η ίδια ξεκαθάρισε: «Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε και να καταδικάσουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται οποιοσδήποτε να το υπονοεί αυτό. Εμείς το αντίθετο κάνουμε, όχι αυτό. Στην τηλεόραση ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του».

Δείτε το Video από το «Mega Καλημέρα»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ