Δεν είναι εύκολο να γράφεις για την εγχώρια showbiz τη στιγμή που η μισή Ελλάδα καίγεται. Είναι τουλάχιστον αμήχανο να σχολιάζεις τις τηλεοπτικές μετακινήσεις, τους νέους έρωτες (και χωρισμούς) ή τις κοσμικές εμφανίσεις αν διαθέτεις μια στοιχειώδη ενσυναίσθηση. Ούτε να ποστάρεις τις διακοπές σου στο Instagram όταν απειλούνται ζωές και περιουσίες. Από την άλλη, σου λέει και ο άλλος ότι δεν μπορεί όλη μέρα να ακούει και να διαβάζει για καταστροφές σε συνδυασμό με την ανυπόφορη ζέστη που δεν σου απογειώνει και το κέφι.

Σήμερα βρέθηκα μετά από δύο χρόνια στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Open, καλεσμένος του πρωινού «Καλοκαίρι #Yes», που είναι και η μοναδική lifestyle ζωντανή εκπομπή της θερινής σεζόν με υψηλές επιδόσεις στο δυναμικό κοινό. Τελευταία φορά είχα πάει καλεσμένος το 2022 στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, που στεγαζόταν όμως σε άλλο κτίριο, στο πιο μικρό, ίσως, πλατό, που είχα βρεθεί μετά από αυτό της Σάσας Σταμάτη στον ΣΚΑΪ. Η δε Σάσα, δέχτηκε πρόταση να επιστρέψει στην παρέα της Φαίης Σκορδά αλλά η απάντησή της ήταν (κακώς αν με ρωτάς) αρνητική.

Όσο για την Ελένη Τσολάκη, αναμένεται να επιστρέψει του χρόνου -και να το παλέψει γενναία- στο πλατό που στέγαζε πέρσι την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. Η τελευταία μπαίνει του χρόνου ξανά σε δύσκολα μονοπάτια, απέναντι στη Σίσσυ Χρηστίδου, τον Νίκο Μάνεση αλλά και το Open που έχει «χτισμένο» κοινό από τις περασμένες σεζόν.

Πολύς κόσμος μαζεύεται του χρόνου στο πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη. Εκτός από τη φίλη μου Αφροδίτη Γραμμέλη, προς τα εκεί οδεύει και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Νανά Παλαιτσάκη ενώ παραμένει η Φλορίντα Πετρουτσέλι αλλά και ο Θανάσης Πάτρας. Ποιος θα κάθεται όμως δίπλα στην παρουσιάστρια; Αυτό θα έχει ενδιαφέρον…

Πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν και τον Πέτρο Κουσουλό να μετακομίζει στο Open με δική του εκπομπή το φθινόπωρο. Ο ίδιος φέρεται να έχει καταθέσει ήδη μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στη διεύθυνση ψυχαγωγίας.

Μεγάλη αναπαραγωγή είχε η συνέντευξη του Ντέμη Νικολαϊδη στο oneman, μιας και ήταν η πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιό του από τη Δέσποινα Βανδή– εξάλλου έχουν περάσει πλέον τρία χρόνια ακριβώς από τον χωρισμό τους. «Δεν μου αρέσει να κρίνουν κακά ή να καταδικάζουν κάτι που μπορεί να κάνει η Δέσποινα. Πάντα την έχω έννοια». Αυτή την ατάκα θα κρατήσουμε από όλες τους τις απαντήσεις που τον τιμά. Απλά θα συμπληρώσουμε ότι η Δέσποινα από τη μεριά της είχε κάνει ό,τι μπορούσε να διατηρήσει ακέραια την οικογένειά της. Και αυτό ο Ντέμης οφείλει να το αναγνωρίζει για πάντα. Έτσι κι αλλιώς και οι δύο κατάφεραν να βρουν γρήγορα ξανά την ευτυχία στην προσωπική τους ζωή με άλλους άνθρωπους, άρα στη δική τους περίπτωση έγιναν όλα για καλό.

Πολύ γνωστός Έλληνας τραγουδιστής δίνει αθόρυβα τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Του ευχόμαστε να τα καταφέρει και να βγει νικητής αν και τα ιατρικά δεδομένα δυστυχώς δεν τον ευνοούν.

Επειδή όμως έχουμε ανάγκη να ακούμε και ευχάριστα, μια εγκυμοσύνη αγαπημένης πρωταγωνίστριας αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα, αφού η αλήθεια είναι ότι δεν κρύβεται πια!

Κουίζ- όλες οι απαντήσεις δεκτές:

Γιατί η Φαίη Σκορδά δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο της συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου, το οποίο προβλέπει τη αλλαγή ώρας μετάδοσης της εκπομπής της;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

Διαβάστε επίσης:

Σε ποιο κοινό έκανε ρεκόρ το «Καλοκαίρι #Yes», πότε ξεκινάει γυρίσματα η Ηλιάνα και τι ενώνει την Παλαιολόγου με τον Πατούλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ