Μπορεί να είχε δώσει σχεδόν τα χέρια για τους «Πανθέους» του ΣΚΑΪ αλλά την τελευταία στιγμή βρέθηκε εκτός, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου όμως όχι μόνο βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για άλλη σειρά, αλλά όπως μαθαίνουμε, έχει δεχτεί πρόταση να είναι υποψήφια με τον Γιώργο Πατούλη για τον κεντρικό τομέα στην Περιφέρεια Αθήνας. Η καταξιωμένη ηθοποιός ήταν από την πρώτη στιγμή θετική στην πρόταση, αλλά όπως μας μεταφέρουν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τον τομέα του πολιτισμού.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Για αύριο Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η πρώτη πρόβα στο ολοκαίνουριο πλατό του Shopping Star με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως είχαμε γράψει πρώτοι εδώ. Εκτός απροόπτου, τα γυρίσματα ξεκινούν τη Δευτέρα. Επειδή έχει όμως μαυρίσει πάρα πολύ στις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι υπεύθυνοι φωτισμού μπορεί να δυσκολευτούν λίγο στην αρχή! Πάντως μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης, συμβόλαιο με υπογραφές δεν είχε δει κανείς.

φριζάρισμα

Προχωράνε οι συζητήσεις στο Open για τις πρωινές εκπομπές του σταθμού. Την επόμενη εβδομάδα τα τελικά ραντεβού για να ακολουθήσει η υπογραφή των συμβολαίων. Οι εκπλήξεις όμως θα υπάρξουν στους «πλαισιωτές», όχι στους κεντρικούς παρουσιαστές…

Μιλώντας για εκπλήξεις, η Φελίσια Τσαλαπάτη κερδίζει τις εντυπώσεις στο «Καλοκαίρι #Yes», από την άλλη η πηγαία χαρά και το μπρίο της Μαριάντας Πιερίδη (θα μας άρεσε όμως περισσότερο με πιο «πρωινό» μακιγιάζ) φέρνει σε ισορροπία την έλλειψη εμπειρίας, ενώ ο Τριαντάφυλλος έχει, εκεί που δεν το περιμένεις, το πιο εύστοχο σχόλιο.

Όσο για τα νούμερα της εκπομπής, μόνο χαμόγελα έχουν φέρει στον σταθμό. Χτες, Τετάρτη, σημείωσε 14,4% στο δυναμικό κοινό και 18% στις γυναίκες 25-44, το αγαπημένο target group των διαφημιστών.

Τι έκανε σήμερα στα γραφεία της Barking Well ο Θέμης Γεωργαντάς;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

Διαβάστε επίσης:

Τι συμβαίνει με τη Φαίη Σκορδά και τον ΣΚΑΪ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ