Έχετε ήδη πάθει overdose υπερβολικής καλοκαιρινής φιλτραρισμένης ευτυχίας στα social media ή είστε από εκείνους που απλά τα αγνοούν αυτές τις μέρες και έχουν το κεφάλι τους ήσυχο; Καλά κάνουν οι άνθρωποι θα μου πεις, γιατί αν δεν ποστάρεις όμορφες εικόνες τώρα που είσαι διακοπές, πότε θα το κάνεις; Όταν είσαι στο γραφείο;

Αυτό που προβληματίζει όμως είναι πως όταν ασχολείσαι τόσο πολύ με το κινητό σου τη στιγμή που οφείλεις να κάνεις μια πνευματική αποσυμπίεση, μάλλον δεν περνάς τόσο υπέροχα όσο θέλεις να δείξεις. Είναι σαν τα ζευγάρια που διαφημίζουν καθημερινά τον έρωτά τους και μετά φλερτάρουν ό,τι καμπυλωτό κινείται στο Instagram.

Ας πούμε χτες εμείς βρεθήκαμε σε μια παραλία στην Κέρκυρα, το Γιάλι, που πας μόνο με φουσκωτό -έχει και ένα μονοπάτι που παίζεις κορόνα γράμματα τη ζωή σου για να κατέβεις. Δεν είχε σήμα καμία κινητή. Αφού παθαίνεις μια ανησυχία στην αρχή, συνειδητοποιείς πόσο ωραία περνάς τελικά μόνο με το βιβλίο σου ή συνομιλώντας με την παρέα σου.

Στην παλιά πόλη της Κέρκυρας που η μουσική σταματάει παντού στη μία ακριβώς, όλοι κυκλοφορούν με ένα παγωτό στο χέρι αφού δεν έχει να κάνεις και τίποτα άλλο αργά. Στη gelateria που έχει ανοίξει ο σύντροφος της Βέρας Μπούφη, πετύχαμε την Άννα Βίσση που θα μείνει στο νησί μέχρι αύριο Πέμπτη. Την άλλη εβδομάδα τραγουδάει σε μια πριβέ συναυλία στη Σχοινούσα που συγκεντρώνει όλο το εφοπλιστικό λόμπι και στη συνέχεια ξεκινάει εντατικές πρόβες για τη μεγάλη της sold out συναυλία στο Ηρώδειο με την ΕΛΕΠΑΠ.

Μια συναυλία που επρόκειτο αρχικά να πραγματοποιηθεί πριν από 15 χρόνια ακριβώς αλλά τότε η ΕΛΕΠΑΠ είχε απορρίψει το όνομά της επειδή είχε κυκλοφορήσει τις «Τσούλες». Αυτά τα τραγούδια φυσικά δεν θα ακουστούν ποτέ στη συγκεκριμένη σκηνή στις 6 Σεπτεμβρίου, χωρίς να σημαίνει ότι η ίδια τα έχει αποκυρήξει. Το setlist μαθαίνουμε ότι είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένο από την ίδια και θα περιλαμβάνει αρκετά κομμάτια από τα πρώτα της «έντεχνα» χρόνια στον χώρο.

Στην Κέρκυρα βρίσκεται και η Ντέμι Μουρ, η οποία έτρωγε χτες βράδυ στο γνωστό εστιατόριο La Cucina, όπως και η Δέσποινα Μοιραράκη που γιόρτασε χτες την ονομαστική της εορτή στο Corfu Palace. Στην παλιά πόλη συναντήσαμε και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο με τη σύντροφό του που είχαν έρθει με τη θαλαμηγό της.

Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου συναντιούνται στο Γαλάτσι όλες οι υποψήφιες παίκτριες που έχουν περάσει στην τελική φάση για τον νέο κύκλο My Style Rocks. Ένα μεγάλο στοίχημα για το κανάλι του Φαλήρου, αφού πλέον αναλαμβάνει εσωτερικά την παραγωγή χωρίς την Acun Medya. Την ίδια στιγμή, το δεξί χέρι του Ατζούν Ιλιτζαλί, η πανέμορφη Εμινέ, εθεάθη να διασκεδάζει στο live του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Markiz της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Έλληνα επιχειρηματία σύντροφό της και τον Στάθη Σχίζα. Εκεί ήταν και ο most wanted bachelor, Δημήτρης Φιντιρίκος με την πρώην σύντροφό του Κατερίνα Δαλάκα να έχει προτιμήσει τη Λευκάδα. Οι δικοί τους άνθρωποι λένε πως αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός…

Την ίδια μέρα αρχίζουν σιγά σιγά οι συσκέψεις για τις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές που θα ξεκινήσουν να βγαίνουν από τις 9 Σεπτεμβρίου -την αρχή θα κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου με την παρέα της, η οποία ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει ο Κωνσταντίνος Βασάλος αλλά εκείνος όσο και αν την αγαπάει δεν ήταν θετικός. Εξάλλου στον ΣΚΑΪ τον ήθελαν διακαώς και για τη νέα μεσημεριανή εκπομπή της Φαίης Σκορδά με εκείνον να απαντάει πως δεν ήθελε να γίνει ξανά… «πανελίστ» όπως λέει και ο φίλος μου Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Εμείς πάντως, αν ρωτάτε -που δεν ρωτάτε- η εκπομπή που περιμένουμε φέτος περισσότερο είναι αυτή της Κατερίνας Ζαρίφη, με Δημήτρη Αλεξάνδρου σε έναν διαφορετικό ρόλο, τη νικήτρια του J2US, Λόλα, επίσης σε εμφάνιση έκπληξη, και τον Τόλη Παπαδημητρίου στα κείμενα. Η εκπομπή, όπως ακούγεται, θα ξεκινάει στις 2 και όχι στις 3, κάτι που σημαίνει ότι βασικός αντίπαλος της Κατερίνας θα είναι η πρώην συνεργάτιδά της, Ελένη Μενεγάκη και όχι το «Ρουκ Ζουκ», όπως στον Νίκο Μουτσινά.

Και ένα κουίζ για το goodbye

Ποιος τραγουδιστής που είναι πολύ στα πάνω του τον τελευταίο καιρό είναι τόσο «σφιχτούλης» με τα χρήματα που «ξεχνάει» συνεχώς να πληρώσει στενούς του συνεργάτες;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ