Αρκετά στενάχωρη αυτή η μέρα, αφού λίγο πριν βγούμε στον αέρα του «Πρωινού σουσού» μάθαμε ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή στα 39 του χρόνια νικημένος από τον καρκίνο, μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη. Ένα πολύ καλό παιδί, όπως λένε όσοι τον είχαν γνωρίσει από κοντά, γεμάτο αγάπη και όνειρα. Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους και ειδικά στη μητέρα του τη Μάχη που καλείται να κηδέψει τον μονάκριβο γιο της.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του Έρικ Κλάπτον έκρυβε μεγάλο πόνο, αφού ήταν το τραγούδι που είχε γράψει για τον άδικο χαμό του 4χρονου γιου του.

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για την κινηματογραφική μεταφορά της θεατρικής επιτυχίας του Νίκου Μουτσινά «Τα βαφτίσια» με all star cast- τα γυρίσματα ξεκινούν πολύ σύντομα. Ο Νίκος έχοντας εξασφαλίσει μια οικονομική ασφάλεια, πήρε μια απόφαση ζωής, έκανε ένα τηλεοπτικό διάλειμμα και έβαλε μπροστά την ταινία.

Η αλήθεια της ημέρας

«Μου φαίνεται εξαιρετικά προκλητικό να ακούω ανθρώπους που φιλοξενούνται από την τηλεόραση να λένε ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, την ώρα που η καριέρα των υπόλοιπων κρίνεται από τα νούμερα» (Ελεονώρα Μελέτη, «Mega Καλημέρα»). Άσχετα με το αν έχουν ορθή βάση τα αποτελέσματα που βλέπουμε κάθε μέρα, οι καριέρες όλων των παρουσιαστών κρίνονται από αυτά και, ναι, επηρεάζουν το κοινό. Αν ακούς ότι το τάδε πρόγραμμα κάνει ρεκόρ τηλεθέασης, δεν είναι λογικό να θες να το δεις έστω και λίγο για να έχεις άποψη; Αν διαβάζεις ότι μια σειρά κάνει 4%, θα κάτσεις να τη δεις;

Survivor Νo Star

Γιατί τέτοια μανία εκεί στην Acun Medya να διασφαλίσουν τη συμμετοχή παικτών που έχουμε δει ξανά και ξανά; Δεν υπάρχουν άλλοι celebrities στη χώρα; Χωρίς το παλιό αίμα φοβούνται ότι δεν θα πάει καλά; Τρόμαξαν από την παταγώδη αποτυχία του I am a Celebrity ώστε να θέλουν να βάλουν μέσα παίκτες που ούτε ήθελαν να ακούνε το όνομά τους και μάλιστα είχαν κινηθεί νομικά εναντίον τους; Και το πιο σημαντικό: Τι θα γίνει από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου με τους άμοιρους «Πανθέους» που προβάλλονται στις εννέα το βράδυ;

In Georgiou we trust

Φυσικά και θα έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν τον Ανδρέα Γεωργίου στο Mega. Γιατί αν μιλάμε για πραγματικούς νικητές στην prime time, μιλάμε για τη «Γη της ελιάς» που χτυπάει στα ίσια τις πιο ακριβές παραγωγές και μάλιστα προηγείται στο σύνολο κοινού (χτες ήταν η μόνη εκπομπή που ξεπέρασε το φράγμα του εκατομμυρίου). Και αν κάποιοι δηλώνουν ενοχλημένοι επειδή τα γυρίσματα γίνονται στην Κύπρο, να πούμε πως οι μισές τηλεοπτικές παραγωγές των Η.Π.Α γυρίζονται στον Καναδά ακριβώς για τους ίδιους λόγους. Γύρω στις 20 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα το Famagusta ενώ ήδη έχει στα σκαριά και άλλη μίνι σειρά για την επόμενη σεζόν.

Την Πρωτοχρονιά στο «Σπίτι με το Mega», η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα υποδεχτούν τον Άγγελο, τον Στέλιο και τον Διαμαντή Διονυσίου για ένα καθαρόαιμο λαϊκό γλέντι.

Πολλές οι χαμηλές πτήσεις χτες στον ΣΚΑΪ: 7,3% το My Style Rocks, 6,6% το παιχνίδι του Σεφερλή και 6,1% το παιχνίδι του Φερεντίνου. Νέο αρνητικό ρεκόρ για τους «Πανθέους» με 3,7% στο δυναμικό κοινό.

Ενοχλημένη μαθαίνουμε ότι είναι η Ραμόνα Βλαντή από τα σενάρια που θέλουν την Έβελυν Καζαντζόγλου επικρατέστερη διάδοχο της Σοφίας Χατζηπαντελή. Το πρόβλημα είναι, λένε, ότι υπάρχει κάποιος που έχει ασκήσει ένα διακριτικό βέτο στην παρουσία της…

Τι ωραία να δουλεύεις για την Ελένη Μενεγάκη (και ακόμα περισσότερο να είσαι η Ελένη Μενεγάκη). Ποιος άλλος παρουσιαστής παίρνει δυο εβδομάδες διακοπών μέσα στον χειμώνα; Από τις 8 Γενάρη η επιστροφή της αναμένεται ηλιοκαμένη…

Αύριο στο περιοδικό ΟΚ! η Δήμητρα Βαμβακούση στην πρώτη της φωτογράφιση και (αποκαλυπτική) συνέντευξη μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ενάμιση περίπου μήνα πριν υποδεχτούν το μωρό τους.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γαρδέλης άναψε φωτιές, ο Σχίζας συνάντησε την Παναγιώταρου και ο Ρέμος μάγεψε τους Τούρκους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ