Αισθάνεστε και εσείς πιεσμένοι αυτές τις μέρες με τόσες υποχρεώσεις -μέχρι και ο Κασσελάκης έβγαλε έρπη από το στρες- ή ζείτε σε ένα μικρό σπίτι στο λιβάδι; Στο μεγάλο λιβάδι της showbiz πάντως, έχει πέσει πολλή δουλειά. Ειδικά για τους 30-40 celebrities, οι γνωστοί επαγγελματίες καλεσμένοι (οι μισοί από ριάλιτι, κυρίως Survivors) που περιφέρονται καθημερινά από κάλεσμα σε κάλεσμα και όταν στέκονται απέναντι από τις κάμερες οι δημοσιογράφοι που τους έχουν συναντήσει άλλες τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα δεν ξέρουν τι να τους ρωτήσουν. Και στο τέλος ενοχλούνται κιόλας μερικοί επειδή δεν τους αρέσουν αυτά που ακούνε!

Ο Γαρδέλης άναψε φωτιές

Για να καταλάβετε τι γίνεται αυτές τις μέρες μετά τα καλέσματα, χτες στην πρωτεύουσα διοργανώθηκαν από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ 17(!) μεγάλα events και τα τηλεοπτικά συνεργεία δεν ήξεραν πού να πρωτοπάνε. Μάλιστα σε ένα από αυτά, επειδή ο διοργανωτής ήθελε να εξασφαλίσει οπωσδήποτε τηλεοπτική κάλυψη, είπε στους αρχισυντάκτες των εκπομπών ότι θα έκανε εκεί την πρώτη του εμφάνιση ο Σταμάτης Γαρδέλης μετά την εισαγωγή του στο Δρομοκαϊτειο. Όταν συνεργείο πρωινής εκπομπής διαπίστωσε ότι ο ηθοποιός δεν θα πήγαινε ποτέ, ο παρουσιαστής τηλεφώνησε έξαλλος στον διοργανωτή απαιτώντας εξηγήσεις! Αυτές είναι οι μικρές ιστορίες καθημερινής τρέλας που ζουν οι εκπομπές στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την αποκλειστικότητα.

Η νέα συνάντηση Σχίζα – Παναγιώταρου

Σε ένα από αυτά τα χτεσινά καλέσματα συναντήθηκε ο Στάθης Σχίζας με την πρώην του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και σήμερα μάθαμε ότι μίλησαν κιόλας μακριά από τις κάμερες. Αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν χωρίσει από τον Μάιο, και οι εκπομπές ασχολούνται ακόμα με αυτή τη σχέση, ή δεν υπάρχουν θέματα να γεμίσουν τις ψυχαγωγικές εκπομπές, ή τελικά αυτό το ζευγάρι για κάποιο λόγο θέλουμε να βλέπουμε μαζί εμείς οι δημοσιογράφοι γιατί προφανώς μας τροφοδοτούσε με πληροφορία η εξωστρέφεια που έδειχναν στη σχέση τους, όπως παραδέχτηκε και ο Στάθης στη συνέντευξή του στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Το νέο ελληνικό εστιατόριο του Νουσρέτ

Την ίδια στιγμή έκανε εγκαίνια στην Κωνσταντινούπολη το νέο ελληνικό εστιατόριο Kalimera του διάσημου τούρκου σεφ Νουσρέτ με guest star τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη όπου είχε παρευρεθεί στο opening του δικού του delicatessen εστιατορίου DaCristo.

(Instagram/ nusr_et)

O Έλληνας καλλιτέχνης που διατηρεί φιλικές σχέσεις από τη Μύκονο με τον Νουσρέτ, τραγούδησε ζωντανά για τους Τούρκους καλεσμένους ενώ μαζί του ήταν και η Στεφανία Ρίζου.

Τα νυχτερινά κέντρα που κάνουν τα πιο μεγάλα ταμεία

Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας που τα νυχτερινά κέντρα κάνουν τα πιο μεγάλα ταμεία. Νικητής μέχρι στιγμής βγαίνει ο Νίκος Οικονομόπουλος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι συνάδελφοί του έχουν μέχρι στιγμής λόγους ανησυχίας. Αύριο Παρασκευή, γίνεται και το τελευταίο μεγάλο opening της σεζόν με την Άννα Βίσση να μετακομίζει το Hotel Ermou στην οδό Πειραιώς. Στις 21 Δεκεμβρίου ο Νίκος Βέρτης εγκαινιάζει ακριβώς δίπλα από το Yton το club Botoxe με τη συμβολή του Λάκη Γαβαλά. Ο πρώτος μάλιστα επιβλέπει προσωπικά τις εργασίες που γίνονται εκεί, και επειδή πιάνουν τα χέρια του, δεν διστάζει να κάνει και τον τεχνίτη!

Οι παραστάσεις που προτιμάει το κοινό

«Ο Άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη, ο «Τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» (3η χρονιά), οι «Τρεις ψηλές γυναίκες», «Η άνοδος του Αρτούρο Ουί», οι «Αινιγματικές παραλλαγές», «Το πάρτι της ζωής μου» (2η χρονιά) της Ελένης Ράντου, το Unfriend με την Κατερίνα Διδασκάλου, και το The Ηumans σε σκηνοθεσία Μαρκουλάκη είναι οι παραστάσεις που κερδίζουν με διαφορά τις εντυπώσεις. Την πολύ καλή πορεία συνεχίζουν και φέτος οι «Μπαμπάδες με Ρούμι», ο «Συρανό« του Νανούρη αλλά και ο «Μάρτυρας Κατηγορίας».

TV

21,3% έκανε μέσο όρο στις γυναίκες 15-24 το «Πρωινό σουσού» του Open. Στο ίδιο κοινό σημείωσε την υψηλότερή της επίδοση και η παρέα του Αντώνη Κανάκη με 30,5%.

Διαβάστε επίσης: Το face app της Γερμανού, η νικήτρια του My Style Rocks και το επόμενο βήμα της Μελέτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ