Άλλη μια μέρα χαράς για τον Γιώργο Λιάγκα που πήρε πρωτιά με διαφορά 0,6 μονάδων από την Κατερίνα Καινούργιου. Και στη «Super Κατερίνα» όμως έχουν επίσης κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι αφού χτες η εκπομπή επανέκτησε τις γυναίκες 25-44- ή αλλιώς το Άγιο Δισκοπότηρο των διαφημιστών -με 19,3%. Η πληροφορία εδώ είναι ότι το κανάλι της είναι τόσο ευχαριστημένο που θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό της KatKen… χτες.

Ο δε φίλος μου ο Γιώργος μάλλον δεν θα με αγαπάει πολύ με αυτά που του γράφω τις τελευταίες μέρες. Άλλα τι να κάνεις όταν σου δίνει τροφή κάθε φορά που τον βλέπεις. Για άλλη μια φορά σήμερα υποστήριξε με πάθος την αυτοδικία μέσα από το τηλεοπτικό του βήμα, αναγκάζοντας την πιο ψύχραιμη Άρια Καλύβα να τον διορθώσει στον αέρα. Αν δεν το είδατε, κάποια στιγμή φώναζε ότι η μάνα της 12χρονης έπρεπε να πάει να λιντσάρει τον Μίχο στο μίνι μάρκετ του και όχι να του ζητάει χρήματα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Και μάλιστα, για να το εμπεδώσουμε καλά, το είπε και δύο φορές.

Θα πω ξανά εδώ και ας μη με ακούει: Άλλο αυτά που συζητάμε μεταξύ μας οι ενήλικες, άλλο τα επικίνδυνα, πολλές φορές, μηνύματα που περνάμε στην τηλεόραση που βλέπουν και (τα) παιδιά (σου). Τι άλλο μάθαμε σήμερα από την εκπομπή; Ότι η μάνα της 12χρονης και η Ρούλα Πισπιρίγκου θα μοιράζονται πλέον το ίδιο καρτοτηλέφωνο. Ακούσαμε όμως κάτι άλλο σημαντικό από τον Μανώλη Σφακιανάκη: Ότι τα ηλεκτρονικά ίχνη των παιδόφιλων και παιδοβιαστών διαγράφονται μετά από έναν χρόνο, οπότε η δικαιοσύνη θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα. Η πρώτη ήταν μία άχρηστη πληροφορία (και με φωτογραφία μάλιστα) η δεύτερα ιδιαίτερα χρήσιμη.

Κατά τα άλλα η ζωή μας συνεχίζεται κανονικά εδώ στον ΣΜΕΟ (Σύλλογο Μπλοκαρισμένων Επαφών Ουγγαρέζου) ενώ σήμερα υποδεχτήκαμε και επίσημα το νεότερο μέλος μας, την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία το αποκάλυψε σήμερα στη Φαίη Σκορδά. Η οποία Φαίη έκανε χτες είχε τη μεγαλύτερη απήχηση (17,9%) στους νεαρούς άντρες 15-24.

Και αφού πιάσαμε τα νούμερα, στα γραφεία του Mega σήμερα ο πρωινός καφές είχε γλυκιά γεύση αφού για πρώτη φορά το «Μαύρο Ρόδο» πέρασε στο δυναμικό κοινό το «Αυτή η νύχτα μένει» με 19,3% έναντι 13,1%. Τα καλά νέα είχαν ξεκινήσει από πιο νωρίς με τη «Γη της Ελιάς» να πλησιάζει πρώτη, επίσης, φορά, τόσο πολύ τον «Σασμό» (21,5% και 27% αντίστοιχα) στο ίδιο κοινό. Η σειρά του Αντρέα Γεωργίου έκανε μάλιστα στους νεαρούς άντρες 15-24 35,6% ενώ η σειρά του Alpha κέρδισε περισσότερο τις γυναίκες 25-44 με 31,3%. Στο σύνολο κοινού μάλιστα η «Γη» πέρασε πρώτη με 29,5% και 1.303.000 θεατές.

-Το 39,5% των γυναικών 15-24 παρακολούθησαν χτες τη σειρά «Παγιδευμένοι» στον ΑΝΤ1.

-Πτώση για το δίδυμο Σεργουλόπουλου-Μελιτά με 3,9%. Ακόμα χαμηλότερα ποσοστά στις γυναίκες 25-44.

-Αντέχει, με απώλειες όμως, απέναντι στους «Ράδιο Αρβύλα» ο «Παράδεισος των Κυριών». Οι πρώτοι κέρδισαν περισσότερο τους νεαρούς άντρες 15-24 με 32,6% ενώ την ίδια ώρα τον Alpha προτίμησαν οι κυρίες άνω των 45.

-Μονοψήφια ξανά για τον Νίκο Μουτσινά με 8% στο δυναμικό κοινό αλλά με….. 53,6% στις γυναίκες 15-24!

Υ.Γ Δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες για τα bots του J2US. Έτυχε να είμαι εκεί το περασμένο Σάββατο, που κυριολεκτικά σήμανε ένας μικρός εσωτερικός συναγερμός στην τεχνική ομάδα μετά την επίθεση που δέχτηκε ο λογαριασμός του σόου και μόλις ενημερώθηκε ο παρουσιαστής, αντέδρασε ορθά και άμεσα στον αέρα. Τα συγκεκριμένα, δε, bots ήταν τόσο εμφανή (έπεφταν όλα μαζί με την ίδια φράση), που δεν υπήρχε κανένας λόγος να βάλoυν τέτοιο αυτογκόλ σε ένα τόσο δαπανηρό σόου που λόγω της φύσης του, είναι έτσι κι αλλιώς η χαρά του Twitter και βγαίνει πάντα πρώτο στις τάσεις. Είναι απλά θέμα κοινής λογικής βρε παιδιά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ