Τρίτη 31/10/2023 ή αλλιώς η μέρα που ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στον αέρα του «Πρωινού» το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου -και όχι για κακό λόγο. Και μάλιστα για «να την πει» στην Ελένη Βουλγαράκη επειδή αργεί να έρθει στην εκπομπή εξαιτίας της πρωινής ραδιοφωνικής της εκπομπής με τον Φάνη Λαμπρόπουλο, σε αντίθεση με τον παλιό του συνεργάτη που φρόντιζε να ηχογραφεί το τελευταίο ημίωρο της δικής του ραδιοφωνικής εκπομπής ανάμεσα στα πρώτα break για να είναι συνεπής στα τηλεοπτικά του καθήκοντα.

Αναπολεί ο Γιώργος τον Δημήτρη; Πολύ πιθανόν, αφού η σχέση τους ήταν κάποτε όχι μόνο επαγγελματική αλλά οριακά οικογενειακή. Ή απλά ήθελε να τσιγκλίσει την Ελένη επειδή γνωρίζει ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Ουγγαρέζο; Όπως και να έχει, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θα είχε λόγο ύπαρξης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έτσι όπως έχει εξελιχθεί πλέον, αλλά και ο πρώτος δεν θα είχε λόγο να επιστρέψει στη θέση που είχε αφήσει για κάτι καλύτερο.

Ήταν αυτό το «καλύτερο» η Ελένη Μενεγάκη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο; Αυτό είναι κάτι που ο ίδιος θα απαντούσε θετικά, παρά την κρίση που πέρασαν οι σχέσεις τους πέρσι τον χειμώνα. Εξάλλου φέτος η Ελένη, αν και τα νούμερα τηλεθέασης διατηρούν… χειμωνιάτικες θερμοκρασίες, δείχνει πιο χαρούμενη και εξωστρεφής, αν και αρνείται πεισματικά να δώσει συνεντεύξεις τόσο τηλεοπτικές όσο και έντυπες. Με το συμβόλαιό της να ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου, οι πηγές μας λένε ότι δεν θα ανανεωθεί του χρόνου, τουλάχιστον για την ίδια εκπομπή.

Την ίδια στιγμή το κανάλι διαψεύδει ότι έχει γίνει προσέγγιση στον Νίκο Μουτσινά για να την αντικαστήσει, ενώ και ο ίδιος δεν φαίνεται να διατεθειμένος να κάνει ξανά καθημερινή ζωντανή εκπομπή, έχοντας αποφασίσει να χαρεί λίγο περισσότερο την προσωπική του ζωή αλλά και το θέατρο που είναι η μεγάλη του αγάπη.

Τα Celia της οργής

Όλο το Σαββατοκύριακο ασχοληθήκαμε με τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή και αν «αρμόζουν» σε μια γυναίκα 54 ετών (ξεκάθαρος ηλικιακός ρατσισμός) και τη Δευτέρα ο Περικλής Κονδυλάτος έγινε πρώτη είδηση επειδή δεν θέλει να βλέπει plus size γυναίκες σε διαφημίσεις γιατί δεν αποτελούν υγιή πρότυπα -εμείς το θέσαμε εδώ λίγο πιο κομψά από τη δική του διατύπωση. Νιώθει κανένας άλλος ότι αντί να πηγαίνουμε μπροστά έχουμε βάλει την όπισθεν; Θα μου πεις από την άλλη, αν δεις εκπομπές και σίριαλ δεκαπέντε και είκοσι ετών, τα προσβλητικά, πλέον, σχόλια έδιναν και έπαιρναν.

Ακόμα και τα «Φιλαράκια» αν γυρίζονταν σήμερα δεν θα ήταν τα ίδια, αφού πριν από λίγους μήνες είχε γίνει ολόκληρο θέμα στην Αμερική για το μη πολιτικά ορθό χιούμορ τους που έθιγε αρκετές μειονότητες. Για την ακρίβεια, αν τα «Φιλαράκια» γυρίζονταν σήμερα, δεν θα ήταν με τίποτα όλοι οι πρωταγωνιστές λευκοί, αφού σε όλες τις σειρές και τις ταινίες επιβάλλεται να υπάρχει ένα ποσοστό μειονοτήτων στο καστ.

Α και για να ηρεμήσουν οι απανταχού fashion experts: Από την άλλη εβδομάδα η Δέσποινα θα εμφανιστεί και με άλλα ρούχα στη σκηνή, οπότε μπορούν να ψηφίσουν ποια ικανοποιούν περισσότερο τα αισθητικά τους standards.

New love in town

Εκείνη από τον χώρο της τηλεόρασης και εκείνος από τον χώρο της υποκριτικής. Δύο ονόματα μεγάλα και ένας έρωτας ακόμα μεγαλύτερος, όπως ακούγεται. Οι ίδιοι θέλουν να το κρατήσουν για τους δυο τους αλλά μάλλον είναι θέμα χρόνου η αποκάλυψη…

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αρναούτογλου μας παίζει στα δάχτυλα και ο Σχίζας αντιδράει στη συνέντευξη της Παναγιώταρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ