Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήθελε να κάνει ξανά πρωινή εκπομπή στην τηλέοραση και… την κάνει! (Και) αυτή την έβδομάδα έχει μοιράσει τη λάμψη του σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές της πρωινής και μεσημεριανής ζώνης.

Τι είπε έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό, τι είπε μέσα στον ραδιοφωνικό σταθμό, τι είπαν οι άλλοι για εκείνον και ένα συμβόλαιο που αλίμονό μας αν ανανεωθεί εγκαίρως γιατί δεν θα έχουμε πλέον άποψη για το τηλεοπτικό του μέλλον. Θα πάει στο Mega που τον θέλει; Θα μείνει στον ΑΝΤ1; Θα παρουσιάσει πρωινό με τη Φαίη Σκορδά; Και αν το κάνει στο Mega, που θα πάει η Δανάη Μπάρκα; Ναι αλλά θα αφήσει ο ΣΚΑΪ τη Φαίη να φύγει ή θα ανανανεώσει το συμβόλαιό της; Μήπως να έρθει ο Γρηγόρης στον ΣΚΑΪ που είναι εκεί η παλιά του φίλη Άλκηστις Μαραγκουδάκη; Τι έχει να πει γι’ αυτό η σύντροφος και συμπαραγωγός του, Νάνσυ Αντωνίου; Επίσης, πόσα κιλά έχει χάσει από την προηγούμενη εβδομάδα που ξεκίνησε αυστηρή δίαιτα; Τελικά η Μενεγάκη θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή του που της παραπονέθηκε δημόσια; Και αν πάει στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 τι θα σημαίνει αυτό; Μήπως η Ελένη επιστρέψει στον ΑΝΤ1 τώρα που λήγει και το δικό της συμβόλαιο;

Και είναι ακόμα 26 Οκτωβρίου και δεν έχω λάβει πρόσκληση για τη σαββατιάτικη γιορτή του Δημήτρη Ουγγαρέζου και πρέπει πάλι να τσεκάρω αν με έχει κάνει πάλι μπλοκ επειδή τον έπιασα στο στόμα μου με αφορμή τη λήξη και του δικού του συμβολαίου.

Time Machine

Επειδή όμως Αρναούτογλου γεννιέσαι, δεν γίνεσαι, ναι μεν απαντάει στα σχόλια, χωρίς όμως να… επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει κάτι. Μας είπε ότι όλη την καριέρα στην Αθήνα την έχει κάνει στο Mega και τον ΑΝΤ1. Από τον ΑΝΤ1 ξεκίνησε με την εκπομπή «Στην πρίζα», πήγε μετά στο Mega και μετά ξαναγύρισε στον ΑΝΤ1. Ας είναι καλά η Χριστίνα Παππά που έκανε τότε μαζί της εκπομπή στην ΕΡΤ3 και του είχε φέρει από την Ιταλία το κόνσεπτ της «Πρίζας» για να το προτείνουν μαζί στον ΑΝΤ1 και εκείνος πήγε και το πρότεινε μόνος του, πήρε μαζί τον Θανάση Βισκαδουράκη και τον Νίκο Στεργίου, μετά τα έσπασε και μαζί τους. Τα υπόλοιπα είναι… ιστορία.

Κατερίνα Ζαρίφη οφείλεις να αποκαταστήσεις τη χαμένη τιμή των Ελλήνων

Τη δική της μικρή τηλεοπτική ιστορία γράφει κάθε μέρα πλέον και η Κατερίνα Ζαρίφη που κατάφερε να περάσει τη δασκάλα της Ελένη Μενεγάκη στο δυναμικό κοινό, κάνοντας την ανατροπή στη μεσημεριανή ζώνη. Κατερίνα μου μια παρατήρηση μόνο γιατί αδίκησες τους Έλληνες άνδρες. 13,3 εκατοστά είναι σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες ο μέσος όρος του εγχώριου πέους και όχι 12,8 όπως είπε η Κατερίνα… Γι’ αυτό έπρεπε να βγεις από τα ρούχα σου Γιώργο μου, όχι για το ανάρμοστο, κατά τη γνώμη σου, χιουμοριστικό στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Άσε που εκεί στο «Πρωινό» δεν προλαβαίνουν να αποκρούουν μπαλιές. Βγήκε σήμερα ο Οδυσσέας Σταμούλης με μία οργισμένη ανακοίνωση που φωτογράφιζε κυρίως την εκπομπή «Το πρωινό» και τα σχόλια του παρουσιαστή μετά από τηλεφωνική συνομιλία τους, όπως ισχυρίστηκε, σχετικά με την «οικονομική κατάρρευσή του», τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει καταστραφεί οικονομικά, ούτε έχει δώσει ποτέ συνέντευξη μετά τον τραγικό χαμό του παιδιού του. Και κατέληξε γράφοντας: «Σας εκλιπαρώ να με αφήσετε ήσυχο. Σεβαστείτε το πένθος μου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου».

Παναγιώταρου- Σχίζας: Επεισόδιο 245

Δεν πρόλαβε να μας βγει σήμερα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο «Πρωινό σουσού» και οι κάμερες έτρεξαν έξω από το μαγαζί του Στάθη Σχίζα στο Κολωνάκι για να καταγράψουν την πρώτη του αντίδραση -γιατί τέτοιοι άνθρωποι είμαστε σε αυτές τις εκπομπές. Τι έκανε εκείνος μόλις τις είδε; Μπήκε μέσα στο μαγαζί του και δεν έβγαινε. Εξάλλου υπάρχει ήδη προγραμματισμένη τηλεοπτική συνέντευξή του που θα προβληθεί αύριο, Παρασκευή στο «Mega Καλημέρα» με αφορμή το opening του Adele Αthens στη οδό Ξάνθου, ενώ λίγη ώρα μετά θα βρεθεί καλεσμένος ζωντανά στο πλατό της Φαίης Σκορδά. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, η αντίδραση του Στάθη μετά τις δηλώσεις της πρώην αγαπημένης του για τον χωρισμό τους ήταν παραπάνω από ήπια, καθώς ό,τι «λάθος» κι αν είχε συμβεί μεταξύ τους ανήκει στο παρελθόν. Αύριο ξεκινάει και τις εμφανίσεις της η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη στον Βοτανικό- η Ελληνίδα σταρ έχει επιλέξει σέξι sur mesure δημιουργίες της Celia Kritharioti.

Το κουίζ της Πέμπτης

Εκεί κοντά στα Χριστούγεννα, έρχεται η θεατρική επιστροφή που δεν περίμενε κανείς. Μείνετε συντονισμένοι εδώ…

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

Διαβάστε επίσης:

Τι ενώνει τη Μαρίνα Σάττι με την Αναστασία, πού θα πάει του χρόνου ο Αρναούτογλου και το νέο βήμα της Κουτσελίνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ