Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές παρακολουθώ κλεφτά τη συνέντευξη της Χαρούλας Αλεξίου στο Studio 4. Ένας άνθρωπος που ξεχείλιζε πάντα από ταλέντο όχι μόνο φωνής αλλά και ψυχής. Είναι σημαντικό να μεγαλώνεις και να είσαι συμφιλιωμένος με τον εαυτό σου: «Δεν θέλω να χάσω την ενσυναίσθησή μου» λέει. «Οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν γίνονται πιο εγωιστές γιατί υπάρχει ο φόβος του θανάτου».

Το μούδιασμα όλων όσων έχουμε συναναστραφεί τον Αλέξη Γεωργούλη στο παρελθόν είναι έντονο. Δεν θα πούμε εδώ ότι πέσαμε από τα σύννεφα ή πως ευχόμαστε να μην είναι αλήθεια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και αυτός θα είναι τουλάχιστον δύσβατος.

Μιλώντας όχι ως δημοσιογράφος απλά ως ένας άνθρωπος που τον γνώρισε πριν από 22 χρόνια στην πρώτη του τηλεοπτική δουλειά, θα πω μόνο ότι αισθάνομαι πως περιγράφουν έναν άλλον άνθρωπο. Που είχε όμως πάντα έντονη προσωπική ζωή, κάποιους, όχι και τόσο φιλικούς, χωρισμούς και που δεν είχε ποτέ συμμάχους από το ίδιο του το κόμμα στην Ευρωβουλή– δικαίως; Δεν θα το κρίνω εγώ.

Θυμάμαι πάντως πως ο ίδιος μου είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι όλα αυτά τα χρόνια στις Βρυξέλλες συναναστρεφόταν τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων και όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Και σίγουρα είναι λυπηρό που ένα τόσο σοβαρό ζήτημα έχει γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης γιατί, για άλλη μία φορά, χάνεται όλη η ουσία.

Εξάλλου πόσες φορές νομίζεις ότι γνωρίζεις καλά κάποιον και τελικά ανακαλύπτεις μετά από καιρό πτυχές του που ούτε είχες φανταστεί;

Τα τηλεοπτικά hits της εβδομάδας του Πάσχα

Το Star «έχασε» τη Βίκυ Καγιά, «κλείδωσε» όμως τη Ζήνα Κουτσελίνη ανανεώνοντας αρκετά νωρίτερα από πέρσι το συμβόλαιό της. Μονοετές, όπως η ίδια επιθυμούσε αν και η επίσημη ανακοίνωση δεν το διευκρίνιζε. Πάντως όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, η Ζήνα είχε άκρως δελεαστικές προτάσεις από διαφορετικούς σταθμούς αλλά τελικά το επαγγελματικό της ένστικτο δεν την άφησε να πειραματιστεί.

Ο Νικόλας Ράπτης έχει μεγάλη ζήτηση. Πριν από το Πάσχα έκανε ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος του Alpha για να διαδεχτεί τον Χρήστο Φερεντίνο που πάει ΣΚΑΪ, αλλά και το κανάλι του Φαλήρου μου λένε ότι έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Προς το παρόν δεσμεύεται από τον όμιλο ΑΝΤ1, καθώς σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του με τη Μαρία Ηλιάκη.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει να πει πολλά αύριο στον Νίκο Μουτσινά, καθώς ήθελε να πάρει τον χρόνο της πριν από την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση (μετά τη συνέντευξη που είχε δώσει μέσω skype στο «Πρωινό Μας»).

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλλον προτιμάει την εκπομπή της Κατ Κεν από το πρωινό του Γιώργου Λιάγκα, αφού στέλνει μηνύματα στον Ανδρέα Μικρούτσικο την ώρα του αέρα.

Οι εγκυμοσύνες που θα γίνουν γνωστές πολύ σύντομα είναι τρεις τελικά… Βάλε και έναν χωρισμό που -δυστυχώς- είναι μη αναστρέψιμος, οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν σίγουρα ενδιαφέρον.

Απόψε κάνει sold out πρεμιέρα ο Νικηφόρος μαζί με τον Νίνο στο Romeo και όπως μου λένε το κορίτσι του δεύτερου, η Τζόζεφιν, θα είναι εκεί για να τον στηρίξει.

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ίσως η πιο ευχάριστη τηλεοπτική επιστροφή της σεζόν- δεν είναι τυχαίο που κάθε μέρα «τσιμπάει» μοναδούλες τηλεθέασης.

Το J2US του Σαββάτου θα έχει κι άλλο ένα comeback έκπληξη τραγουδιστή που είχε κάνει τεράστια επιτυχία στα 90s. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κόκοτα που είχε δει την καριέρα του να απογειώνεται με τα hits του Φοίβου. Guest εμφάνιση θα κάνει όμως και ο μοναδικός Λευτέρης Πανταζής.

Ευτυχώς η πρώην εστεμμένη των καλλιστείων και η πασίγνωστη πρώην Survivor που ήρθαν στα χέρια στο closing του Ρέμου τα μίλησαν και τα συμφώνησαν, άρα το beef τους μπήκε στον πάγο. Μιλώντας για beef, η ομώνυμη σειρά του Netflix έχει ήδη σπάσει ταμεία.

Τι θα κάνετε τη βραδιά του τελικού της φετινής Eurovision; Μήπως να βγείτε καμία βόλτα γιατί μας βλέπω εκτός; Στην 30ή θέση (από τις 37) μας δίνουν σήμερα τα ξένα γραφεία στοιχημάτων….

Υστερόγραφο

Όχι, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης δεν θα βαφτίσουν την κόρη τους στη θάλασσα αν και το δεύτερο όνομα της μικρής τους Αλεξάνδρας θα είναι Ωκεανίς!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ