Η Ζήνα Κουτσελίνη μετά από μια πετυχημένη τηλεοπτική χρονιά παραμένει στο Star και το κανάλια το έκανε επίσημο με μια ανακοίνωση με την οποία μας ενημερώνει ότι η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα συνεχίσει τις εκπομπές της από την ίδια συχνότητα!

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Star

Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Το συναρπαστικό δημοσιογραφικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας, που ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια, συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά για την επιτυχημένη κοινωνική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με περίσσιο ζήλο, επαγγελματισμό, αγάπη, πάθος.

Η δυναμική παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, η «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας της εκπομπής, έχει χτίσει σχέση αγάπης, συνέπειας και εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό του σταθμού. Οι τηλεθεατές όλων των ηλικιών την έχουν ξεχωρίσει γιατί μιλάει στη δική τους γλώσσα, προβάλλοντας αξεπέραστη επαγγελματική εμπειρία και βαθιά ενσυναίσθηση.

Η ανανέωση της συνεργασίας της Ζήνας Κουτσελίνη με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού, τους κοινούς στόχους αλλά και την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», που είναι σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ