Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας παρουσιαστής πρώτης γραμμής και από τους πιο ακριβοπληρωμένους άντρες της TV. Δικαίως θα πω κι εγώ, που φίλος του δεν είμαι πια. Τα κανάλια δεν κάνουν φιλανθρωπίες σε παρουσιαστές, όποιοι τα φέρνουν μένουν και λαμβάνουν τις αμοιβές που τους αξίζουν- για να μην παρεξηγούμαστε.

Τόσα μέτωπα όμως ανοιχτά, για ποιο λόγο; Στο τελευταίο του beef με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο 53χρονος παρουσιαστής αρνήθηκε να βάλει σήμερα τελεία. Η σημερινή του φράση «δεν σε θεωρούμε τόσο σπουδαίο για να σου στείλουμε δύο κάμερες» προφανώς και δεν θα μείνει ασχολίαστη από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος στο δικό του podcast είχε κάνει λόγο χτες για «μέθοδο Φουρθιώτη» και «τηλεβιασμό».

Μετρήστε τα ανοιχτά μέτωπα του παρουσιαστή που έχουν καταγραφεί το 2023: Λιάγκας VS Θεοφάνους, Λιάγκας VS Super Κικής, Λιάγκας VS Light, Λιάγκας VS Πάολας, Λιάγκας VS Σεργουλόπουλου, Λιάγκας VS Πηνελόπης Αναστασοπούλου κλπ κλπ.

And last but not least, Λιάγκας VS Αρναούτογλου και Λιάγκας VS Κανάκη, δύο εσωτερικές κόντρες που αναζωπυρώνονται με κάθε ευκαιρία και φέρνουν σε αμηχανία τους ανθρώπους του καναλιού τους. Και όλο αυτό από έναν άνθρωπο που στην υπόλοιπή του ζωή, επιδιώκει να περνάει όσο πιο απαρατήρητος γίνεται. Οξύμωρο;

Ο Γιώργος Λιάγκας με έβαλε και μένα στη μαύρη του λίστα εδώ και μήνες, μετά από ένα σχόλιο που είχα κάνει εδώ, γύρω από την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1. Προφανώς θεώρησε ότι το έκανα για να την κολακέψω, δεν γνωρίζω. Σίγουρα όμως η Φαίη δεν θα ζητούσε ποτέ από κάποιον να γράψει κάτι αρνητικό για τον πατέρα των παιδιών της και πρώην συνεργάτη της και αυτό οφείλω να το πω. Τελοσπάντων, ο πρώην φίλος και συνεργάτης μου είπε τότε με λίγο άκομψο τρόπο ότι αυτά που λέω δεν ισχύουν, μετά με έκανε unfollow, δικαίωμά του. Εγώ γνωρίζω πως λίγες μέρες πριν γίνουν όλα αυτά, μου είχε ζητήσει να τον βοηθήσω σε κάτι προσωπικό, το έκανα και ας ήταν εις βάρος μου. Και το κλείνω εδώ λέγοντας μόνο ότι σε κάθε αποχωρισμό προτιμώ να κρατήσω μόνο τις καλές στιγμές. Και ευτυχώς με τον Γιώργο θεωρώ ότι είχαμε αρκετές.

Κάποιος άλλος, επίσης όχι φίλος του όπως είπαμε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κάνει επίσης ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις πάντα με ευγένεια και σεβασμό. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο μας εξέπληξε λίγο η στάση του απέναντι στην Ελένη Τσολάκη. Σε κάποιο σημείο φάνηκε ότι κάτι τον είχε ενοχλήσει πολύ από την εποχή που εκείνη βρισκόταν στην ομάδα του Happy Day. Δεν της είπε ποτέ τι εννοούσε, αλλά την πίεσε με τον δικό του τρόπο να απολογηθεί για την εποχή που «έκανε gossip». Βρε Γρηγόρη μου, αφού όλα τα θυμάσαι, πες το όμως στην κοπέλα, πες το και σε εμάς τους τηλεθεατές, τι σε είχε πειράξει πριν από χρόνια, να το συζητήσουμε όλοι μαζί, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

Γρηγόρη μου, μιας και τα λέμε από εδώ, δείξε εσύ ανωτερότητα, πάτησε το mute στην κόντρα με τον Ιάσονα και συνέχισε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλύτερα.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει πάντως η μεταγγραφή του πρώην αρχισυντάκτη της παρουσιάστριας του Open Weekend, Χρήστου Αϊβαλιώτη στο Breakfast@Star. Η μία εκδοχή λέει ότι βρέθηκε εκεί σε μια προσπάθεια να σωθεί η παρτίδα ώστε να συνεχίσει του χρόνου εκεί το δίδυμο Χατζίδου- Παύλου. Κάποιοι άλλοι όμως, λίγο πιο πονηρούληδες, το συνδέουν με τις φήμες που ήθελαν την Ελένη Τσολάκη να μετακινείται εκεί την επόμενη σεζόν. Εξάλλου οι υπογραφές της με το Open δεν έχουν μπει ακόμα.

Quiz

Εκείνος περιμένει παιδί με τη σύντροφό του, αλλά τη χώρισε για τα μάτια μιας νεότερης συναδέλφου της και η πρώτη λένε όλοι ότι δεν το έχει πάρει (δικαίως) καθόλου καλά. Μη με ρωτήσει κανείς ποιους εννοώ, οι απαντήσεις θα δοθούν σύντομα από μόνες τους.

Υ.Γ Όταν σε αντιγράφουν κάτι κάνεις καλά, λένε. Όταν προσπαθούν να σε διαψεύσουν διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενά σου, τότε σίγουρα κάνεις κάτι καλύτερα από εκείνους….

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ