1.216.000 θεατές (το 12,1% του συνολικού πληθυσμού) παρακολούθησαν χτες την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Maestro. 34,2% η καθαρή επίδοση στο δυναμικό κοινό 18-54, 42% στις γυναίκες 25-44 και 35,6% στις γυναίκες 15-24. Στο τεχνικό κομμάτι η σειρά είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει φέτος με τη Μαρία Καβογιάννη να κλέβει για πολλούς την παράσταση.

Το Mega κέρδισε την Πέμπτη τόσο στο σύνολο (17,2%) όσο και στο δυναμικό κοινό (17,1%) αλλά και στο πιο «εμπορικό» target group, τις γυναίκες 25-44 (19,8%).

Η επικαιρότητα ευνόησε ιδιαίτερα την Τατιάνα Στεφανίδου που σημείωσε 16,4% καθαρή επίδοση στο δυναμικό κοινό και 20,6% στο σύνολο. Ανεβασμένη φυσικά και η Ζήνα Κουτσελίνη με 20% και 22,8% αντίστοιχα. Κερδισμένος και ο Νίκος Ευαγγελάτος με 18,2% και 21,8% αντίστοιχα, Υψηλότερο ποσοστό κατέγραψε στη Θεσσαλονίκη με 26,3%.

Μετά από ένα αποκαρδιωτικό ξεκίνημα εβδομάδας, η Ελεονώρα Μελέτη σχεδόν ισοφάρισε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με 16,4% και 16,6% αντίστοιχα. Η τελευταία κέρδισε με διαφορά τις γυναίκες 25-44 με 30,1%. Πρωτιά στο συγκεκριμένο κοινό εξασφάλισε και η Κατερίνα Καινούργιου με 20,6%.

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα που έβαλε τις φωνές (και) σήμερα τονίζοντας ότι δεν δέχεται μαθήματα δημοσιογραφίας από κανέναν μετά από 30 χρόνια καριέρας, κέρδισε την πρωινή μάχη με 18,9% στο κοινό 18-54 και 23,3% στο σύνολο. Υψηλότερη επίδοση έκανε μάλιστα στις γυναίκες 15-24 με 32,3%. Όσο και αν ο ίδιος, και δεν έχουμε λόγο να τον αμφισβητήσουμε, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι σε αυτή την εκπομπή αναζητούν την αλήθεια για να κάνουν καλό στον τόπο, η άλλη, λίγο πιο κυνική, αλήθεια είναι ότι αν η συγκεκριμένη υπόθεση των παιδοβιαστών δεν έφερνε τηλεθέαση, η σκαλέτα θα ξαναγυρνούσε στα παλιά.

Όπως επίσης αλήθεια είναι πως το lifestyle στην Ελλάδα περνάει κρίση διαρκείας και ο ευφυής και ευφραδής Γιώργος το γνωρίζει καλά αυτό. Διανύουμε την εποχή που οι επίδοξοι σταρ χωράνε σε λίγες ίντσες μιας οθόνης κινητού και έχεις «πρόσβαση» σε αυτούς όποτε θέλεις και για όσο θέλεις. Και τελοσπάντων, πόσες φορές θα αντέξεις να δεις τη Ραμόνα Βλαντή να κατακεραυνώνει το GNTM και τον Λάκη Γαβαλά να διαπληκτίζεται μέσω δηλώσεων σε εγκαίνια μπουτίκ/μπαρ/κέντρου αισθητικής/ανθοπωλείου με τον Τρύφωνα Σαμαρά για μια τσάντα Hermes. Όπως επίσης σίγουρα η ζωή σου μπορεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα και χωρίς τον Ντάνο στο Survivor All Star.

Την ίδια στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας έλεγε (όπως και σήμερα) στους 299.000 ανθρώπους που παρακολούθησαν το «Πρωινό» ότι δεν κατάφερε να κοιμηθεί τη νύχτα από την αναστάτωσή του, η Φαίη Σκορδά περιορίστηκε στο 8,2% (δυναμικό) και στο 11,8% (σύνολο) ενώ στις γυναίκες 15-24 το βαρόμετρο έδειξε 0%. Σήμερα ο Άγγελος Βουράκης επέστρεψε στο πλατό, λέγοντας ότι στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν παίζουν «θέατρο» για τα νούμερα, αιχμή προφανής για τον πρώην σύζυγο της παρουσιάστριας, η οποία έσπευσε (ορθά) να διαχωρίσει τη θέση της…

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ