Πολλά τα θέματα της επικαιρότητας αυτές τις μέρες που απασχολούν και τις lifestyle εκπομπές. Από τις δικαστικές αποφάσεις που αναμένονται αύριο για τις σοκαριστικές υποθέσεις της 12χρονης του Κολωνού αλλά και της Ρούλα Πισπιρίγκου, το εκκλησάκι του Αντώνη Ρέμου και του Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο, την ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και τη διαμάχη της Ιωάννας Τούνη με τους δύο άντρες που κατηγορεί ότι διέρρευσαν προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο.

Μπλεγμένο το όνομά του είδε και ο καλός φίλος της Ιωάννας, Δημήτρης Φιντιρίκος, τον οποίο έχουν προσεγγίσει όλες σχεδόν οι εκπομπές για δηλώσεις, εκείνος όμως απαντάει πως ό,τι ήταν να πει το έχει πει στη δική του κατάθεση. Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας φέρεται να είχε περιθάλψει την καταγγέλουσα τα ξημερώματα της νύχτας του 2017 στην κατοικία που νοίκιαζε στη Χαλκιδική όταν είχε μεταφερθεί εκεί σε πολύ κακή κατάσταση λίγη ώρα μετά τη λήψη του επίμαχου βίντεο που κυκλοφόρησε αργότερα χωρίς τη συναίνεσή της, κάτι το οποίο δεν γνώριζε φυσικά τότε. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχε εξάλλου ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε ποτέ φιλικές σχέσεις με τους δύο άντρες που κατηγορεί η Ιωάννα Τούνη -εκείνοι με τη σειρά τους έχουν απαντήσει με μηνύσεις παρουσιάζοντάς την από θύμα, θύτη- αλλά και ποτέ δεν είχε λάβει στο κινητό του από εκείνους το παράνομο υλικό αφού δεν είχαν κανενός είδους επαφή. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Ιωάννα Τούνη διατηρούν άριστες σχέσεις μέχρι σήμερα και μάλιστα εκείνος εύχεται ότι θα δικαιωθεί.

Επιστρέφει ο Ντάνος στον Άγιο Δομίνικο;

Δεν υπάρχει, λένε, το όνομα στο Γιώργου Αγγελόπουλου στο πλάνα του ΣΚΑΪ και της Acun Medya για την παρουσίαση του Exathlon στο πρώτο μισό της επόμενης σεζόν. O ίδιος πάντως που αποδεσμεύεται σε δύο εβδομάδες από τις υποχρεώσεις του στη «Γη της Ελιάς» φέρεται να έχει δεχτεί ήδη μία ενδιαφέρουσα πρόταση για νέα σειρά. Προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι τους επόμενους μήνες η βάση του θα είναι η Σκιάθος και το σπίτι που ανακαίνισε ριζικά για να υποδεχτεί τη νέα του οικογένεια.

Σας τα λέγαμε εδώ ότι το Deal έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν αφού είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια, μαζί με τον «Τροχό της Τύχης», το «Ρουκ Ζουκ» και τον «Εκατομμυριούχο» που έχουν δείξει ότι αντέχουν στον χρόνο. Η ταύτιση του συγκεκριμένου format με τον Χρήστο Φερεντίνο, δυσκολεύει το έργο του Alpha αλλά και όποιου παρουσιαστή τον διαδεχτεί.

Αποχώρησε τελικά η Έλλη Τρίγγου από τη σειρά Mother που αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha για την επόμενη σεζόν. Έτσι δυστυχώς δεν θα τη δούμε να συναντιέται ξανά με τη Μαρία Κίτσου μετά τις «Άγριες Μέλισσες». Το εξαιρετικό καστ συμπηρώνουν η Φιλαρέτη Κομνηνού και η Ελένη Κοκκίδου.

Σαρώνει στο δυναμικό κοινό 18-54 το MasterChef. Χτες ήταν το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Boomers του Αντώνη Κανάκη για να ακολουθήσουν οι «Ψυχοκόρες». Πολύ κακά μαντάτα για το Survivor που έπεσε στην 7η θέση της κατάταξης. Ένα προϊόν πιο κουρασμένο πλέον και από τους παίκτες του, πολλοί από τους οποίους μένουν για εβδομάδες ολόκληρες εκτός αγωνισμάτων εξαιτίας τραυματισμών.

Το Star βγήκε νικητής ημέρας με 13,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ ο ΑΝΤ1 πήρε την πρωτιά στο σύνολο με 14,1%, ενώ οι «λοιποί» (others) (πλατφόρμες, τοπικοί σταθμοί, συνδρομητικά κανάλια) προσέλκυσαν το 29,7% του κοινού 18-54. Σαφής η υπεροχή του Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, προσελκύοντας χτες μισό εκατομμύριο τηλεθεατές.

Τι και αν κάνει 6% τηλεθέαση, η Ελένη Μενεγάκη ως brand είναι πιο πάνω από την εκπομπή που παρουσιάζει. Το όνομά της είναι αυτό που συζητιέται περισσότερο αφού το όνομά της «πουλάει». Μπορεί κάποιοι άλλοι να προσεγγίζουν ήδη συνεργάτες της για την επόμενη σεζόν, εκείνοι όμως μένουν πιστοί σε εκείνη και περιμένουν να τους ανακοινώσει τα ευχάριστα.

Με διπλή παρουσία η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega την επόμενη σεζόν; Καθόλου δεν πρέπει να αποκλείεται η μετακίνησή της σε άλλη ζώνη στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού αλλά και η βραδινή της παρουσία, ίσως όχι σε σταθερή βάση αλλά με έκτακτες εκπομπές.

Σε αναζήτηση ελκυστικής κωμικής σειράς βρίσκεται πάντως το Μεγάλο Κανάλι για την επόμενη σεζόν, καθώς η καλή κωμωδία έλειψε φέτος από την prime time και ήδη ο Alpha έχει ξεκινήσει γυρίσματα για την πολυαναμένομενη «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» των Ρέππα- Παπαθανασίου και όπως μου έχουν μαρτυρήσει, οι πρωταγωνιστές δυσκολεύονται στα γυρίσματα από τα νευρικά γέλια!

Στη Θεσσαλονίκη μετακομίζει προσωρινά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου καθώς σε λίγες μέρες ξεκινάει πρόβες με το ΚΘΒΕ για τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα που θα παρουσιαστεί στην Επίδαυρο τον Ιούλιο.

Couple News

Ένας νέος έρωτας φαίνεται πως έχει ανθίσει μαζί με την άνοιξη στα τηλεοπτικά παρασκήνια. Εκείνη πολύ όμορφη και πετυχημένη από τον χώρο της ενημέρωσης και εκείνος εξίσου ωραίος και περιζήτητος που έχει συνεργαστεί πίσω από τις κάμερες τα τελευταία 30 χρόνια με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Σας αφήνουμε με το ατμοσφαιρικό comeback του Κωνσταντίνου Βήτα για την παράσταση «Αγρυπνία» του Αντώνη Καλογρίδη που κερδίζει τις εντυπώσεις στο θέατρο- κόσμημα- «Συγγρού 33».

Διαβάστε επίσης:

Η μετακόμιση της Σκορδά, η φράση της Καινούργιου που δεν περίμενε κανείς και ένα διαζύγιο που θα συζητηθεί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ