Επιστρέφεις στο γραφείο μετά από τριήμερο, στο οποίο έχεις προσπαθήσει να ξεφύγεις λίγο από το τηλεοπτικό μέτωπο. Λες τι θα γράψω σήμερα που δεν έχει γίνει τίποτα; Και όμως. Βγαίνει η Κατερίνα Καινούργιου και αποφασίζει να στηρίξει δημόσια από μόνη της τη Δανάη Μπάρκα, με αφορμή τις φήμες που θέλουν τη Φαίη Σκορδά να παίρνει τη θέση της του χρόνου. Το ακούνε αυτό οι «Λιαγκαίοι» απέναντι, το λένε στον αέρα και ο Βαγγέλης Περρής παθαίνει από το πουθενά ένα αυθόρμητο #νοτ ξέσπασμα διαρκείας μπλέκοντας μέσα την αγαπημένη του εμμονή, τον Νίκο Κοκλώνη (ευτυχώς που ο Λιάγκας είπε στον κ. Χατζηνικολάου ότι ο ίδιος δεν έχει εμμονές με κανέναν, άρα έχει μόνο κύριος Βαγγέλης).

Μάταια προσπαθεί να τον διορθώσει η Φωτεινή Πετρογιάννη αλλά και η Ναταλία Ανδρικοπούλου γιατί έχει κάπως μπερδέψει την πληροφορία, εκείνος κάνει πώς δεν ακούει και από δίπλα ο Λιάγκας δεν λέει λέξη (όπως τότε που άφηνε την Κορινθίου να χάνει την ψυχραιμία της και να βγαίνει εκτός εαυτού στα break και να την ακούνε όλοι).

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε πάντως χτες στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι δεν πήρε ποτέ θέση για το θέμα Καινούργιου VS Μπάρκα γιατί αγαπάει και εκείνες αλλά και τη Βίκυ-μαμά-Δανάης-Σταυροπούλου. Και ότι το έχει συζητήσει με όλες, ότι έχει άποψη, αλλά την κρατάει για τον εαυτό του -σοφή επιλογή. Παρένθεση: Τόσες εβδομάδες έχουν περάσει και ακόμα όπου πάω με ρωτάνε αν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης-Παναγόπουλος τα έχει με τη Δανάη (ΟΧΙ).

Και ενώ το τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης Μπάρκα συνοδεύεται ακόμα από ερωτηματικό, όχι όμως για το κανάλι αλλά για τη ζώνη προβολής της εκπομπής της, αυτό της Φαίης Σκορδά συνοδεύεται από μια άνω τελεία. Για την ακρίβεια πιο «άνω» δεν γίνεται, αφού η ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ, δεν έχει κάνει ακόμα γνωστές τις προθέσεις της για την επόμενη σεζόν. Το πιο πιθανό σενάριο που εξετάζεται αυτή τη στιγμή είναι να μειωθεί το ψυχαγωγικό κομμάτι του προγράμματος και να προταθεί στη Φαίη να μετακινήσει για άλλη μια φορά την εκπομπή της ακόμα πιο αργά στη ζώνη 3- 5, ενώ πάντα υπάρχει έντονη η σκέψη αξιοποίησής της και στη βραδινή ζώνη μετά το επιτυχημένο περσινό πείραμα στα live του The Voice -το οποίο επιστρέφει την επόμενη σεζόν στο πρώτο μισό της σεζόν.

Στον ΣΚΑΪ υπάρχει και άλλος ένας προβληματισμός. Σε αντίθεση με τις περασμένες σεζόν, φέτος το Survivor δεν δείχνει να απασχολεί σχεδόν καθόλου τις πρωινές εκπομπές, παρά τους έρωτες της Σταυρούλας, τους σοβαρούς τραυματισμούς και τις κόντρες του Τζέιμς και του Σταμάτη -ακόμα και στο Fay’s time υπήρξαν μέρες που δεν έδειξαν ούτε ένα πλάνο από το reality επιβίωσης, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα στο Twitter (Χ) από τους φαν. Το κακό είχε ξεκινήσει φυσικά από την περασμένη σεζόν, με την All Star εκδοχή του παιχνιδιού και το έντονο παρασκήνιό του που πέρασε στο προσκήνιο και έβγαλε στην επιφάνεια όσα η Παραγωγή δεν ήθελε ποτέ να ξέρει ο τηλεθεατής.

Μπορεί ο Alpha να μην επιβεβαιώνει επίσημα την επιστροφή του Deal, επαφές όμως έχουν γίνει, κυρίως με πρόσωπα εκτός καναλιού που λήγουν φέτος τα συμβόλαιά τους. Ένα άλλο project του σταθμού που αποθεώθηκε κυριολεκτικά από το κοινό, το Secret Song, προχωράει κανονικά. Σήμερα μάλιστα έγινε και η πρώτη σύσκεψη της βασικής ομάδας με την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού στα γραφεία της Barking Well.

Break up quiz

Ποιο διάσημο ζευγάρι πέρασε πολύ πρόσφατα την πιο σοβαρή κρίση στη σχέση του αλλά και οι δύο αποφάσισαν να δώσουν μια (τελευταία;) ευκαιρία στον έρωτά τους; Αντιθέτως, ένα άλλο, παντρεμένο αυτή τη φορά, ζευγάρι, έχει έρθει πλέον σε πολύ σοβαρή σύγκρουση με αφορμή την… άστατη ζωή του συζύγου και το διαζύγιο φαίνεται αυτή τη στιγμή μη αναστρέψιμο.

Διαβάστε επίσης: Ο Λιάγκας, η Σκορδά, ο Τσουρός και η οδύσσεια ενός τηλεοπτικού ρεπορτάζ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ