Γιατί το «Πρωινό» έβγαλε στον αέρα τον δικηγόρο του παπά που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης; Ο ίδιος δικηγόρος λίγη ώρα πριν είχε θίξει βαριά τον Γιώργο Παπαδάκη. Είπε ουσιαστικά ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου τον είχε κατηγορήσει για κακοποιητική συμπεριφορά.

Στη συνέχεια ο ίδιος δικηγόρος προσέβαλε τη Φαίη Σκορδά θυμίζοντας στο κοινό το άβολο σκηνικό με τον Αγαμέμνονα του Fame Story στο ξεκίνημα της καριέρας της. Παρεμπιπτόντως, πολύ ενημερωμένος ο δικηγόρος για τα τηλεοπτικά gossip.

Πάντως ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του, αλλά όλοι στο κανάλι θεωρούν σίγουρο ότι έχει σίγουρα άλλη μια χρονιά μέχρι να αποσυρθεί. «Ο σταθμός δεν πρόκειται να τον αποσύρει, θα κρεμάσει τα παπούτσια του όταν εκείνος το αποφασίσει» μας είπε χαρακτηριστικά υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού.

Όσον αφορά στη Super Κική και το -αδικαιολόγητα βαρύ- ξέσπασμά της, που προβλήθηκε στην ίδια εκπομπή, να θυμίσουμε ότι το κανάλι που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό ήταν ο ΑΝΤ1. Προσωπικά, δεν με αφορούσε ποτέ ούτε το δικό της ινσταγκραμικό περιεχόμενο, ούτε του Αλεξάνδρου Κοψιάλη. Αν ήμουν 20 χρονών μπορεί να το έβρισκα πιο χαριτωμένο. Και εγώ φυσικά το ίδιο αδιάφορος προφανώς τους είμαι, οπότε είμαστε όλοι καλά (περίπου) και συνεχίζουμε.

Είναι σαν τα τραγούδια των τράπερ, με στίχους που σοκάρουν γεμάτους μισογυνισμό, παράνομες ουσίες και όπλα. Ένα φαινόμενο που προφανώς δεν μπορείς να λογοκρίνεις, οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να οχυρώσεις τα παιδιά σου απέναντί του.

Θυμάστε τη σειρά του Mega «Χαρά Αγνοείται»;. Αυτός ο τίτλος περιγράφει την κατάσταση πλέον στις πρωινές -πρώην ψυχαγωγικές εκπομπές. Έχουν όμως άλλη επιλογή; Όσες προσπαθούν να ξεφύγουν από τη δυσοίωνη επικαιρότητα των ημερών το κοινό τις τιμωρεί. Και τι να κάνει τώρα η Τατιάνα και η Ζήνα, μου λέτε; Εκκλησίες να κλέψουν; Νεκρούς να αναστήσουν; Επίσης αυτοί οι δικηγόροι, δικαστήρια, άλλες δουλειές δεν έχουν; Από την άλλη πόσες ώρες τηλεοπτικού αέρα να καλύψει και η έρμη η Ματίνα Παγώνη που τουλάχιστον τα λέει και χαριτωμένα;

Ένα Survivor είχαμε να ξεχνιόμαστε για λίγο, CSI μας το κατάντησαν κι αυτό με τον Κατσαούνη και τις ποινικές διώξεις του. Μη μας μαγαρίσετε και το MasterChef σας παρακαλούμε.

Έκτακτη είδηση και μάλιστα κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη. Η Ριάνα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί από τον A$AP Rocky. Θα το διαβάσετε σύντομα στα ξένα sites. Είναι σοβαρή η πηγή από εκεί, την εμπιστευόμαστε.

Η Ριάνα με τον σύντροφό της σε πρόσφατη έξοδό τους στη Νέα Υόρκη. (Instagram/ririgalbadd)

Στις 18 Φεβρουαρίου ακούμε ότι θα ανοίξει ξανά η νυχτερινή Αθήνα. Την ίδια στιγμή τα περισσότερα θέατρα περνάνε δύσκολα, τα πρώτα ρολά ήδη κατέβηκαν και επιχειρηματίες που ρίσκαραν έχασαν χρήματα. Ειδικά στα ακριβά θεάματα…

Και για το τέλος ένα κουίζ για δυνατούς λύτες. Ποια πασίγνωστη καλλιτέχνιδα εμφανίστηκε στην σκηνή τα Χριστούγεννα ενώ ήξερε ότι νοσεί με covid;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ