Μία από τις σειρές που αναμένεται να κάνει μεγάλη αίσθηση την επόμενη σεζόν είναι η αναβίωση της θρυλικής σειράς «Οι Πανθέοι» σε παραγωγή Καραγιάννη. Το ρεπορτάζ λέει ότι το σίριαλ θα καταλήξει στον ΣΚΑΪ, κάτι που το κανάλι δεν επιβεβαιώνει.

Εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιάννη Μπέζο, ένας άλλος ταλαντούχος ηθοποιός της πιο νέας γενιάς έχει ήδη δώσει τα χέρια για πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για τον Μιχάλη Σαράντη, που έσκισε φέτος θεατρικά στην παράσταση «Αίας» σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη.

Όλα δείχνουν ότι ο «Σασμός» συνεχίζεται για τρίτη χρονιά, σε αντίθεση με τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Οι πληροφορίες λένε ότι το κανάλι θα αποκτήσει ένα άλλο πολύ δυνατό χαρτί στη μυθοπλασία.

Πρόκειται για τη μεταφορά του βιβλίου της Μάρας Μεϊμαρίδη, «Κατίνα 1922 – 1925» που αποτελεί τη συνέχεια του best seller «Οι μάγισσες της Σμύρνης». Πάντως για να είμαστε ακριβείς, οι υπογραφές με την εταιρεία παραγωγής δεν έχουν πέσει ακόμα, αλλά οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Η αναμονή για τους «Προδότες» συνεχίζεται καθώς η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μπορεί να δεσμευτεί ακόμα. Και αυτό γιατί δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα κάνει πρεμιέρα η παράστασή της στο Εθνικό θέατρο. Οι πληροφορίες μας λένε πως το πολυαναμένομενο έργο του Νίκου Καραθάνου «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21 Απριλίου στο Rex (αντί για 16 Φεβρουαρίου που είχε αρχικά ανακοινωθεί).

Αν συμβεί αυτό τότε δύσκολα η Ζέτα θα μπορέσει να παρουσίασει το παιχνίδι μυστηρίου του ΑΝΤ1 καθώς τα γυρίσματα θα είναι καθημερινά και ολοήμερα. Αυτές τις μέρες γίνονται μάλιστα τα casting για τους παίκτες.

Για να μην ξεχνιόμαστε αύριο στις 20.00 έχει J2US στον Alpha με πολλούς καλεσμένους. Ποιο ζευγάρι όμως δείχνει να έχει ξεχωρίσει τόσο στους βαθμούς της επιτροπής, όσο και στις ψήφους του κοινού; Αυτό που μπήκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ο Biased Beast με την Λουίζα Πυριόχου. Νιάτα, (άφθονο) ταλέντο και ομορφιά, το σωστό πακέτο για να σε οδηγήσει στον τελικό.

Επιστρέφει στη Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη Δευτέρα. Μιλήσαμε, είναι μια χαρά, απλά επειδή υπήρξαν δύο κρούσματα κορονοϊού στο ευρύτερο περιβάλλον του, μπήκε σε καραντίνα γιατί στην κατάστασή του θα ήταν επικίνδυνο να κολλήσει. Πάντα σιδερένιος Ανδρέα!

Το Κουίζ του Dr Love

Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί νέος χωρισμός που θα συζητηθεί γιατί (μάλλον) δεν τον περιμένει κανείς. Ευτυχώς δεν πρόκειται για παντρεμένο ζευγάρι.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ