Η είσοδος του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα. Οι πηγές μας λένε ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής, που έχει ήδη φτάσει στον Άγιο Δομίνικο, φέρνει μηνύματα από την πατρίδα για κάποιους διάσημους παίκτες- όπως είχε γίνει πέρσι και με τον Ηλία Μπόγδανο- και από την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ισορροπίες να αλλάζουν και παίκτες να αλλάζουν στρατηγική.

Φυσικά η μείξη Power of Love και Survivor εκτόξευσε τα νούμερα τηλεθέασης. 30,7% σημείωσε στο δυναμικό κοινό χτές Κυριακή και μάλιστα στο κοινό 25-44 ο μέσος όρος ξεπέρασε το 35%. Ακόμα υψηλότερες επιδόσεις σημείωσε στο κοινό της Θεσσαλονίκης (36,1%).

Δεν έχει γίνει πρόταση στην Κατερίνα Δαλάκα, όπως γράφτηκε. Δυο φορές στον Άγιο Δομίνικο ήταν αρκετές εξάλλου για την 29χρονη νικήτρια του τρίτου κύκλου.

10 το βράδυ γίνονται συνήθως τα συμβούλια του νησιού (4 τα ξημερώματα ώρα δική μας) και πολλές φορές έχει τύχει να τελειώσουν μετά τη μία τα ξημερώματα.

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά επτά κάμερες υπάρχουν στα αγωνίσματα ώστε να μην μείνει τίποτα κρυφό. Οπότε, ουσιαστικά ήταν αδύνατο να μην απαθανατίσουν το «ένοχο» φιλί της Κουρεντή με τον Κατσαούνη. Όπως μου έχουν αποκαλύψει οι παλιότεροι παίκτες, οι οπερατέρ είναι τόσο κοντά σου που ξέρεις πάντα ότι σε καταγράφουν. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μετά από τις πρώτες μέρες συνηθίζεις τόσο πολύ την παρουσία τους που δεν δίνεις πολλή σημασία.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει ζητήσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι, αλλά δεν μπορεί να γυρίσει Ελλάδα αν δεν συμφωνήσει η Παραγωγή. Μετά το περσινό φιάσκο με τον Τζέιμς Καφετζή (αλλά και με τον Πάνο Καλίδη) υπάρχει όρος που λέει ότι δεν παίρνεις τα χρήματα που έχεις συμφωνήσει αν φύγεις από μόνος σου και δεν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι. Ο 53χρονος ηθοποιός έχει καταπονηθεί πάρα πολύ σωματικά και δεν απολαμβάνει κάθολου τις εντάσεις που κλιμακώνονται μέρα με τη μέρα στην ομάδα του. Άρα δεν αποκλείεται να τον δούμε υποψήφιο και τελικά να είναι εκείνος ο επόμενος διάσημος που θα αποχαιρετήσει την Καραϊβική.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πάντως πως τις λιγότερες θετικές ψήφους την περασμένη εβδομάδα είχε η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, αλλά η Παραγωγή θέλει να την κρατήσει στο παιχνίδι καθώς θεωρούν ότι έχει να δώσει πολύ υλικό ακόμα στο reality επιβίωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ