Φωτιά έχει πάρει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αυτές τις μέρες. Πού θα πάει η Μπέττυ Μαγγίρα του χρόνου (εκεί που είναι), ποιοι θα είναι στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, τι ώρα θα ξεκινάει η Φαίη Σκορδά, ποιος θα κάνει το 5Χ5 και ποιος το «Πιο μεγάλο παζάρι». Για να μην πιάσουμε το Shopping Star που ξεκινάει νέο κύκλο δοκιμαστικών αυτή την εβδομάδα, αφού ο Λάκης Γαβαλάς μπορεί να προκρίθηκε, αλλά η εταιρεία παραγωγής κάνει δεύτερες σκέψεις. Και ναι, το Star, τώρα που έφυγε η Βίκυ Καγιά, προσέγγισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να πάρει τη θέση της αλλά εκείνη παραμένει στο My Style Rocks.

Οι μόνοι που δεν ανησυχούν είναι οι τρεις MasterChef αφού το παιχνίδι πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν και από μέρα σε μέρα βγαίνει στον αέρα το casting call για τον Ιανουάριο του 2024.

Εμείς πάλι, οι «πλαισιωτές» των «Κεντρικιών» γινόμαστε τις τελευταίες μέρες με τη σειρά αντικείμενο ρεπορτάζ. Είναι λοιπόν η ταλαίπωρη ρεπόρτερ στημένη στη ζέστη (ή τη βροχή για να είμαστε στο κλίμα των ημερών) για της κάνεις μια δήλωση βγαίνοντας από το στούντιο που να αφορά στο τηλεοπτικό σου μέλλον (που δεν το ξέρει ούτε η Βίκυ Παγιατάκη, μάντισσα κανονική, εμένα να ακούς) ή την ενδεχόμενη επιστροφή της τηλεπερσόνας που καθόλου μπορεί να μη σε νοιάζει τι κάνει και πού βρίσκεται, αλλά μια καλή κουβέντα πρέπει να πεις τώρα, μη σε κακοχαρακτηρίσουν μετά οι συνάδελφοι «πλαισιωτές».

Προσωπικά παράπονο από κανέναν δεν έχω, καλά λόγια λένε οι άνθρωποι, μπορεί κιόλας να σκέφτονται «κάτσε γιατί έχει και το περιοδικό, μη μας κάνει κακό ρετούς μετά και τρέχουμε».

Μετά από 24 χρόνια στον χώρο (το γράφω για να το πιστέψω κι εγώ) λίγο πολύ τους έχω γνωρίσει όλους σχεδόν σε αυτή τη δουλειά. Σε όλες τις φάσεις τους. Και στα πάνω και στα κάτω τους. Λογικό είναι με κάποιους να ταιριάζεις περισσότερο, με άλλους λιγότερο, να περνάς φάσεις που έχεις παρεξηγηθεί και δεν μιλάς, να έχεις προστατέψει μυστικά τους, να έχεις κάνει κι εσύ τα λάθη σου (αλίμονο), να σε έχουν αδικήσει ή να σε έχουν στηρίξει άνθρωποι που δεν περίμενες.

Για παράδειγμα φέτος εκτίμησα πολύ τη Φαίη Σκορδά και τώρα που τελειώνουμε θέλω να το πω και από εδώ, αφού πλέον όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι μας θα χωρίσουν του χρόνου αλλά για κάποιο λόγο πιστεύω ακράδαντα ότι θα συναντηθούμε ξανά στο μέλλον τηλεοπτικά. Κακή κουβέντα για εκείνη δεν θα πάρεις ποτέ από μένα. Δεν είχαμε δουλέψει ξανά μαζί, στο παρελθόν μάλιστα είχαμε περάσει και ψυχροπολεμικές περιόδους όταν είχαμε αποκαλύψει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μόλις είχε πάει στον ΑΝΤ1 και το ΟΚ! ανήκε στον ίδιο όμιλο. Ήταν η εποχή που τα περιοδικά πουλούσαν τα τετραπλάσια φύλλα σε σχέση με σήμερα, εκείνη είχε στην εκπομπή της τον τότε διευθυντή του ανταγωνιστικού μας Hello, τον Άρη Καβατζίκη. Μετά πάντως με κάλεσε και στη βάφτιση του Δημητράκη, εξώφυλλο δεν μου έκανε ποτέ πάντως!

Γιώργος Καράβας: Ένα πρόσωπο που εκτιμάει πολύ το Star, το οποίο στηρίζει τα πρόσωπα που έχει χτίσει. Μήπως τελικά θα είναι ο νέος παρουσιαστής της «Φάρμας»;

Υ.Γ. Ποιος πανελίστας διαδίδει ότι του προτείνει ο ανταγωνισμός αμοιβές που δεν τις παίρνουν ούτε κεντρικοί παρουσιαστές του σταθμού προκειμένου να τον κερδίσουν;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ