Οι επιλογές της παρουσιάστριας στα νύχια της ποικίλουν και κάθε φορά γίνονται και πιο ευφάνταστες. Αυτή τη φορά, μάλιστα, η Φαίη Σκορδά υιοθέτησε το μανικιούρ της Χέιλι Μπίμπερ.

Διαβάστε Επίσης: Η Φαίη Σκορδά με το πρώτο καλοκαιρινό μανικιούρ

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε το μανικιούρ που αγαπήσαμε στη Χέιλι Μπίμπερ

Πριν λίγους μήνες, η Χέιλι Μπίμπερ παρευρέθηκε στο re-opening του flagship store του οίκου Tiffany’s. Η υπερ-κομψή της εμφάνιση σχολιάστηκε θετικά και εντύπωση έκαναν τα Tiffany’s Blue νύχια της.

Πέρα από την εντύπωση αποτέλεσαν και πόλο έμπνευσης για τη Φαίη Σκορδά που αντέγραψε την πρόταση της Χέιλι Μπίμπερ.

φαίη σκορδά μανικιούρ χέιλι μπίμπερ

Μία πολύ καλοκαιρινή και fresh απόχρωση που μας αποδεικνύει ότι το nude δεν είναι το μοναδικό χρώμα που ταιριάζει στα almond shaped nails.

Πώς να επιτύχετε τα τέλεια almond shaped nails;

Τα αμυγδαλωτά νύχια έχουν μήκος που φτάνει έως τα 2 εκατοστά και ελαφρώς pointed άκρες. Φυσικά αν θέλετε ένα ακόμα πιο short σχήμα, μπορείτε να τα λιμάρετε για να δημιουργήσετε αυτή την καμπύλη και να τα πετύχετε και σε κοντά νύχια. Αυτό το shape ταιριάζει πραγματικά σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε στυλ. Το βασικό είναι να ελέγξετε ότι οι δυο άκρες από τις οποίες ξεκινούν οι πλάγιες γραμμές είναι στο ίδιο ύψος και να διορθώνετε τυχόν λάθη. Η τελική πινελιά δίνεται κάνοντας ένα U στη μύτη του κάθε νυχιού ή ένα πιο μυτερό σχήμα αν το επιθυμείτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ