Μόνο χαρά μας φέρνουν οι ειδήσεις εγκυμοσύνης αλλά επειδή αυτή τη φορά είναι στους πρώτους μήνες, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να μην την αποκαλύψουμε ακόμα. Πρόκειται για πασίγνωστη τηλεοπτική παρουσία, που έχει συζητηθεί πάρα πολύ ενώ επιδιώκει να κρατάει χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική της ζωή. Η εγκυμοσύνη μάλλον δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά γέμισε χαρά το ζευγάρι που περιμένει πώς και πώς να υποδεχτεί τον καρπό του (μεγάλου) έρωτά του.

Την επόμενη Τετάρτη ξεκινάνε και επίσημα τα γυρίσματα του My Style Rocks με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (η ευχάριστη ανατροπή που σας λέγαμε χτες) στην κεντρική θέση της κριτικής επιτροπής. Να θυμίσουμε πως το αρχικό πλάνο την ήθελε παρουσιάστρια του project αλλά τα νέα δεδομένα τελικά την ευνοούν.

«Έλεος!» θα αναφωνήσουν μαζί ο Ηλίας Ψινάκης και η Αννίτα Πάνια τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου. Το τρίτο γύρισμα θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, η εκπομπή θα είναι μεταμεσονύκτια και εβδομαδιαία. Το πλατό έχει κάνει αίσθηση και αποτελεί ιδέα του Ηλία Ψινάκη. Πρόκειται για δυο καμαρίνια αντικριστά, το δικό του θα είναι… αυτοκρατορικό, όπως ακριβώς του ταιριάζει, ενώ το δικό της θα είναι στο δικό της ύφος, δηλαδή πιο… ροκ. Αφού θα τα λένε μεταξύ τους οι δυο παρουσιαστές, θα υποδέχονται στο κεντρικό -φουτουριστικά σχεδιασμένο- τραπέζι τον καλεσμένο τους για μια συνέντευξη αντικομφορμιστική με πολύ χιούμορ!

Στην Αθήνα έρχεται από τη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα η Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς, όπως όλοι πλέον γνωρίζουν, συνεχίζει να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. Όχι όμως για την ελληνική εκδοχή του αμερικανικού The Dr Oz show, όπως ακούστηκε, αλλά για διαφορετικό project. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν θα ήταν καθόλου κακή επιλογή και για το Oz…

Σε προετοιμασίες βρίσκεται και η εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη και του Νικόλα Ράπτη με προσωρινό τίτλο εργασίας ANT1 Flashback. Όχι όμως για τον ΑΝΤ1+ όπως είχε αρχικά γραφτεί αλλά για το TV Μακεδονία.

Τρεις εβδομάδες μόνο κράτησε η συνεργασία των πρώην παικτών του Asia Express, Χριστίνας Κολέτσα και Χρήστου Ζώτου σε γνωστό μαγαζί της Πλάκας. Ο επιχειρηματίας αναζητάει ήδη νέο σχήμα…

Ποιο διάσημο ζευγάρι που χώρισε αθόρυβα τη χρονιά που πέρασε δεν διατηρεί καθόλου φιλικές σχέσεις;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ