Είναι από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς της γενιάς του. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας δισκογραφίας. Ο Γιώργος Σαμπάνης αυτή τη φορά ετοιμάζεται να χαρίσει τη μουσική του σε θεατρική παράσταση!

Πρόκειται για το Ισπανικό έργο The people upstairs, που έχει μεταφερθεί και στον κινηματογράφο, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλλισόβα. Μάλιστα έχει προταθεί για 6 βραβεία Goya. Στην παράσταση θα πρωταγωνιστεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Δημήτρης Σταρόβας. Μαζί τους θα είναι ο Γιώργος Κοψιδάς και η Υακίνθη Παπαδοπούλου- κόρη του συγγραφέα και στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει μέσα στον Μάρτιο στο θέατρο Βρετάνια. Αρχικά επρόκειτο να παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, όμως τελικά θα αντικαταστήσει την «Προδοσία» με το ταλαντούχο δίδυμο Χειλάκη- Μαξίμου, μία παράσταση που αν και πήρε καλές κριτικές, δεν συγκαταλέγεται στις εμπορικές επιτυχίες της σεζόν.

Όσο για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, σε λίγες μέρες ολοκληρώνει τα γυρίσματα της σειράς του Open, «H τελευταία ώρα». Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε τους τελευταίους μήνες πηγαινοερχόταν κάθε εβδομάδα στην Κύπρο. Πολλές φορές μάλιστα τη συνόδευε ο σύντροφός της, Κυριάκος Σκούρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ